Badminton når det er allerhyggeligst

Badminton når det er allerhyggeligst
Spil og Spis handler om at mødes på tværs af klubber, få spillet en masse badminton, hvor point og sejre har mindre betydning, men hvor hvor det sociale er i højsædet. Eget foto
NOTITS | 3. MAR 2024 • 18:36
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
3. MAR 2024 • 18:36

Kærligheden til fjerbolden og det sociale var i højsædet, da DGI Badminton Bornholm og Arbejdernes Landsbank lørdag inviterede til Spil & Spis for øens seniorspillere.

Seniorspillere i alle aldre og på alle niveauer indtog i går Østermarie Hallen, da DGI Badminton Bornholm og eventsponsor Arbejdernes Landsbank afholdt forårets udgave af Spil og Spis.

Eftermiddagen bød på sved på panden, store grin, lækre drops og indimellem kiksede smash. Der blev dystet i tre rækker, så alle fik mange gode og jævnbyrdige kampe.

Vinderne af de tre rækker blev: Stine og Henrik Messerschmidt ASG, Jesper Carlsen og Frank Hessel Østermarie samt Inger Kaspersen fra Tejn.

Efter et par timers spil, stod den på smørrebrød og hygge, mens vinder- og lodtrækningspræmier blev uddelt.

– Tak til alle der deltog, til Østermarie Hallen for at lægge baner og cafeteria til. Der skal også lyde en kæmpe stor tak til sponsor for arrangementet Arbejdernes Landsbank, fortæller Helle Mogensen fra DGI Badminton Bornholm.