Aviskast, kæphest og million på højkant: Se billederne fra Tidendes travdag

Aviskast, kæphest og million på højkant: Se billederne fra Tidendes travdag
Vinderen af BM i kæphest for kortbenede blev Fiona, som red på hesten Labella. Fotos: Berit Hvassum
TRAVSPORT | ALMINDINGEN | ABONNENT | 8. SEP 2021 • 10:40
Jesper Gynther
Journalist
TRAVSPORT | ALMINDINGEN | ABONNENT
8. SEP 2021 • 10:40

Tirsdag aften havde Tidende inviteret alle bornholmere til gratis trav på Bornholms Brand Park, og her kunne man – udover at se og spille på selve løbene – også deltage i forskellige festivitas.

Blandt andet kunne man deltage i bornholmsmesterskaberne i aviskast, og vinderen blev 12-årige Mathilde Jensen med to kast i træk i postkassen (rekorden er 29 i træk og blev sat for nogle år siden i Aakirkeby).

Børnene kunne også dyste i bornholmsmesterskaberne i kæphest, som gik ud på, at de skulle løbe på opløbsstrækningen med en kæphest mellem benene og se, hvem der kunne krydse målstregen først. Her blev vinderne Oliva Munk på kæphesten Mr. Green i kategorien langbenede og Fiona på kæphesten Labella i kategorien kortbenede.

Derudover kunne man få en kop kaffe hos Tidendes campingvogn og få sig en snak med avisens nye ansvarshavende chefredaktør, Kristoffer Gravgaard – og derudover kunne man jo ikke at forglemme også spille med om en million kroner på V5-kuponen. Men den blev desværre ikke udløst.

Vores fotograf Berit Hvassum var på pletten og tog en masse stemningsbilleder – se dem her:

Her ses Bjarne Hansen fra Bornholm.nu med Tidendes nye chefredaktør, Kristoffer Gravgaard (i hvid skjorte).

Oliva Munk vandt BM i kæphest for langbenede (ældre børn).

Fiona vandt BM i kæphest for kortbenede (yngre børn). Priserne blev overrakt af Charlotte Berg, driftsleder for Bornholms Travselskab, og Anders Liljeroth, eventansvarlig for Bornholms Tidende.

Tidendes direktør, Kim Eland, var også til stede for at snakke med de travsportsinteresserede.