Alternativt mesterskab: Hvem er bedst med sandpapirsbat?
Det er snart tid til BM i sandpapirsbat, hvor alle kan deltage - også folk, der ikke normalt er medlem af en bordtennisklub. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

NOTITS | BORNHOLM
5. DEC 2021 • 19:00
Jesper Gynther
Journalist

Alternativt mesterskab: Hvem er bedst med sandpapirsbat?

Hvis man har lyst til at prøve kræfter med en anderledes form for bordtennis, så kan man eventuelt prøve at deltage i bornholmsmesterskabet i sandpapirsbat, som snart afvikles i Knudsker IF's klubhus.


For femte år i træk inviterer Bornholms Bordtennis i samarbejde med Knudsker IF til bornholmsmesterskabet med sandpapirsbat. Det bliver afviklet lørdag den 18. december, og alle kan deltage - også personer, som ikke normalt er medlem af en bordtennisklub. Man behøver heller ikke selv købe et sandpapirsbat, da man kan låne et, oplyser arrangørerne.

– Tilbuddet er for alle, der vil have en oplevelse og en udfordring med det tynde bat. Så hvis du har lyst til at have en sjov og hyggelig dag med de andre deltagere, og tage det som en udfordring, så tilmeld dig, opfordrer Finn Jørgensen fra Knudsker IF og oplyser, at stævnet bliver spillet i én række på tværs af alder og køn for både senior, 60+ og ungdom.

Tilmelding er nødvendig, og det skal ske senest den 10. december til Finn Jørgensen.Flere nyheder