260 elever dystede i atletik - her er resultatet

260 elever dystede i atletik - her er resultatet
7. klasse fra Hans Rømer Skolen var bedst af de tilmeldte drengehold. Foto: Morten Jørgensen Hulgaard
NOTITS | 19. SEP 2024 • 18:00
NOTITS
19. SEP 2024 • 18:00

Syv skoler. 260 elever fra 6. og 7. klasse fordelt på otte pigehold og otte drengehold. Rønne Station Nord dannede torsdag formiddag og først på eftermiddagen ramme om en lang række klassiske atletikdiscipliner ved Dansk Skoleidræt Bornholms atletikstævne.

I løbet af året tilbydes stævner, turneringer, træf og lærerkurser for skolerne på Bornholm. Atletikstævnet er en af de faste traditioner, hvor der blandt andet bliver fundet en kredsvinder, der kan repræsentere Bornholm til DM i skoleatletik i juni 2025 i Lyngby.

– Som kredsforening i Dansk Skoleidræt er vores fornemmeste opgave at give eleverne store oplevelser med idræt og bevægelse. Oplevelser, som giver smil på læben og sved på panden - og som samtidig præsenterer eleverne for et mangfoldigt aktivitetsudbud, så de forhåbentlig får mod på mere i skolen såvel som i fritiden, siger Morten Jørgensen Hulgaard, der er formand for Dansk Skoleidræt Kreds Bornholm og lærer på Åvangsskolen i Rønne i en pressemeddelelse.

Dansk Skoleidræt er en landsdækkende, non-profit idrætsorganisation, der arbejder for at fremme alle elevers læring og trivsel gennem idræt og bevægelse i en varieret skoledag.

Resultatet af skolernes atletikstævne 2024

1. pladsen pigerne: Kongeskærskolens 7. klasse

2. pladsen pigerne: Kongeskærskolen 6. klasse

3. pladsen pigerne: Svartingedal Skole 6. klasse


1. pladsen drengene: Hans Rømer Skolen 7. klasse

2. pladsen drengene: Bornholms Frie Idrætsskole 7. klasse

3. pladsen drengene: Svartingedal Skole 7. klasse



Af pigeholdene var Kongeskærskolens 7. klasse bedst i atletikdysten. Foto: Morten Jørgensen Hulgaard

 

FÅ ABONNEMENT