Små tips som gør en stor forskel

SPONSERET AF BLUEENERGY.DK

Små tips som gør en stor forskel

ANNONCE

Får du også en elregning hver 3. måned, som du er ved at være lidt træt af? Ja, der er formentlig ingen der syntes det er sjovt at betale for strømmen.

Hvad så hvis du hører, at du formentlig bruger en del strøm, som ikke er nødvendigt? Sagt med andre ord – du betaler for strøm, som du ikke bruger. Ja, dette hjælper nok ikke på glæden ved at betale elregningen. Men sådan behøves det heldigvis ikke at være. Hvis du gør små forskelle i dit strømforbrug, vil du kunne se en større samlet forskel. Læs mere nedenfor, for at finde du af hvordan.

Brug naturligt lys
Rul gardiner væk og lad solen skinne ind i din bolig. Der er absolut ingen grund til at betale for noget, som du kan få gratis. Altså, solen skinner hele dagen lang, hvorfor ikke låne lidt af dens lys? Hvis du har gardinerne rullet for, er det nu de skal rulles op. Dette er også noget du kan tage i betragtning, når du skal købe ny bolig eller renovere din eksisterende. Naturligt lys der falder ind, er både godt for hjernen og elregningen.

Gennemgå din elregning
Hvis du syntes din elregning er mistænkelig høj, bør du ikke lade denne undren fortsætte. I stedet bør du ringe til dit elselskab eller en elektriker, hvis det er nødvendigt. Måske har din mavefornemmelse ret, og et elaparat sluger mest strøm pga. en defekt. Hvis dette står på for længe, er det absolut en af de nemmeste måder at spilde penge på. Kom i gang nu!

Brug en bærbar computer
En stationær computer bruger betydeligt mere strøm end en bærbar computer. En stationær computer kan det samme som en bærbar computer, hvis ikke mindre. Kan du se, hvor vi er på vej hen ad? Nemlig, erstat den stationære med en bærbar – og lad den op ude hvis muligt!Flere nyheder