Skal hjemmet piftes op under Corona? Her får det et par gode tips
SPONSERET AF GALLERINIJENKAMP.DK • GRATIS

Skal hjemmet piftes op under Corona? Her får det et par gode tips

ANNONCE

Man bruger generelt rigtig mange timer derhjemme. Hjemmet er hvor man oplader sin batterier, og hvor mange hænger ud med familier og venner. Hjemmet har i 2020 være meget mere benyttet end tidligere, med Coronavirrusens udbrud, og dermed hele verdenens nedlukning.
Før tog man fra hjemmet når man skulle på arbejde, men nu måtte mange endda også arbejde hjemmefra. Det har betydet at dynamikken i hjemmet formegentlig ændrede sig, og derfor er det endnu mere vigtigt at man får indrettet sit hjem ordenligt, således det ikke er så slemt at arbejde hjemmefra alligevel.

Der er mange måder hvorpå man kan indrette sit hjem behageligt – lad det være et lækkert hjemmekontor til arbejdet, eller indhente noget mere farve på væggene i form af malerier fra f.eks. Camilla West.

I denne artikel giver vi et par gode tips til, hvordan du indretter hjemmet bedst muligt til at både at kunne arbejde hjemmefra, men også hygge dig.

Overvej om der er den rigtige rumfordeling i hjemmet

Det er ikke bare lige til at indrette sit hjem optimalt – specielt ikke hvis ikke man har meget plads at gøre godt med. Derfor kan det være en rigtig god idé at tænke praktisk i forhold til rumfordelingen. Hvis man skal nyde sit hjem til fulde, er det nemlig vigtigt at man tænker over hvordan man bruger hjemmet på daglig basis. Dette gør sig bestemt endnu mere gældende under corona, hvor man jo som bekendt er meget mere hjemme en vanligt.

Dermed kan man altså godt gøre sig tanker omkring, hvor der f.eks. skal være et eventuelt hjemmekontor, eller endnu mere drastisk – om man skal overveje at rive en væg ned for at gøre et rum større? Man kan sagtens udnytte corona til at få sådanne ting gjort, og måske ideerne endda indtræffer netop fordi man er så meget hjemme.

Få noget mere farve på væggene

En af de bedst ting du kan gøre for dig hjem, er enten at indhente mere lys til hjemmet, eller at hænge flere farver op. Lys og farver er humør skabere, og derfor er det aldrig dårlig med mere farve eller lys.
Der er mange måder at give hjemmet mere farver – herunder f.eks. malerier, men også blot at farve en væg. Man kan fuldstændig ændre dynamikken i et rum ved at male en væg i en anden farve, og dermed gøre hjemmet mere interessant.
Lysindfald er desværre lidt mere kompliceret at gøre noget ved, medmindre man river en væg ned eller tilfører et vindue ekstra i hjemmet. Man kan dog også godt male en rum i en lysere farve, såfremt det var malet i en mørk farve i forvejen.
Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Hash fundet under ransagning
4. MAR 2021 • 08:50 • GRATIS

Hash fundet under ransagning

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.