Sådan sparer du penge på dit forbrug

MIDTJYSKELCENTER.DK • GRATIS

Sådan sparer du penge på dit forbrug

ANNONCE: Det er ikke nogen hemmelighed, at vi alle i dag bør gøre mere, end vi i forvejen gør, når det kommer til bæredygtighed. Vi oplever nemlig for tiden nogle store klimaændringer, og de vil blot tage til i fremtiden og dermed også være værre for vores fremtidige generationer, hvis ikke vi tager affærer nu. Derfor skal vi stoppe med vores egoistiske levevis og i stedet gøre en aktiv indsats for blandt andet at sænke vores eget forbrug, således der ikke sker en så stor udskillelse af affaldsstoffer ud i atmosfæren.

Skær ned på dit varmebudget

Og det kan man gøre på mange forskellige måder. Noget, der dog altid virker, er at tage et kig på din varmekilde. Her er der nemlig ofte tale om noget, der betyder et stort forbrug for dig, både når der ses på miljøet, men også på din pengepung. Derfor kan det godt betale sig at lave et skifte til en luft til vand varmepumpe. For selvom den måske har en lidt større udgift i installation, så vil den hurtigt tjene sig ind og udgøre en månedlig besparelse for dig – og ikke mindst også for klimaet i forhold til dit forbrug.

Få installeret en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe bruger nemlig af jordens naturlige ressourcer, når den skal give dig den varme, som du har behov for blandt andet til dit brugsvand, og det betyder, at du ikke længere behøves at have helt så dårlig samvittighed, når du tager et varmt bad eller bruger lidt længere tid under det varme, rindende vand.

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Og vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få opsat en luft til vand varmepumpe i dit hjem? Så læs mere om luft til vand varmepumpe hos Midtjysk El Center online.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.