Sådan får du overblik over favoritterne til EM 2021
SPONSORERET AF SPORTBONUSKODE.DK • GRATIS

Sådan får du overblik over favoritterne til EM 2021

ANNONCE:

Det er en god ide at skabe sig et godt overblik over det forskellige grupper og hold til EM i god tid. EM 2021 er det 16. europæiske mesterskab. Det bliver et til dels atypisk mesterskab, da der er flere forskellige værtsnationer. Dette giver mulighed for, at flere hold får mulighed for at spille på hjemmebane, samtidig med, at flere tilskuer kan se deres hjemland, eller ynglings hold spille i virkeligheden. Dog er det allerede bestemt at finalen og semifinalen vil blive spillet i London i England. 

Afholdning af mesterskabet

EM 2021 starter d. 11. juni 2021, og bliver afholdt i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Værtsnationerne er England, Tyskland, Aserbajdsjan, Rusland, Italien, Danmark, Rumænien, Holland, Irland, Spanien, Ungarn og Skotland. Der er 24 hold, der deltager i mesterskabet, hvor der i alt vil blive spillet 51 kampe. I de forskellige grupper er det nummer et og to, der går videre til ottendedelsfinalerne. Der kan også oddsets på EM 2021. For at finde ud af mere, kan man tjekke odds på em for mere information. 

Favoritterne ved EM 2021

Der er i år 5 favoritter til at vinde EM 2021, selvom flere også potentielt har en chance. Nogle af favoritterne med de laveste odds er England, Frankrig og Belgien. England har fået en håndfuld nye og unge spillere, som især er spændende i offensiven. England er dog ikke altid lige god i defensiven, og de ved endnu ikke, hvem der skal optage positionen som målmand. Frankrig er forsvarende verdensmestre, og vandt sølv ved sidste EM. Belgien er et hold, som både er god defensivt og offensivt. Holdet har bevist ved VM- og Nations League formået i gennemsnit at score 3 mål pr. kamp, og kun lukke imponerende 0,8 ind. 

Fordele og ulemper

Englands fordele er for det første, at de spiller på hjemmebane. Udover det har de et fremragende offensiv. Deres ulemper er, at de jo ikke er klar over, hvem der skal stå i målet, og deres tidligere resultater ved EM. 

Frankrigs hold har en fantastisk form, og har den største bredde af alle hold ved EM 2021. Der er ikke særlig mange ulemper, ved det franske landshold, da de generelt klarer sig meget godt. Den tredje favorit, Belgien, har været heldige med deres lodtrækning i forhold til deres gruppe, samt at de har et fremragende sammenspil.  Truppen har dog en masse unge spillere, hvor manglende erfaring kan spille ind. Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.