Nyt boligkøb? Få hjælp til at overskue den svære proces

SPONSERET AF BOMAE.DK

Nyt boligkøb? Få hjælp til at overskue den svære proces

ANNONCE

At købe bolig er for mange mennesker et af livets helt store milepæle. Nu får du mulighed for at skabe et liv centreret om din og familiens bolig, hvor I kan lave de helt perfekte rammer om netop jeres liv. Din bolig er dit fristed og dit helle, og med et boligkøb får du mulighed for at indrette og ombygge din bolig og eventuel have præcis, som du ønsker.

Men det at købe bolig er langt fra en simpel ting. Der er mange ting, der skal holdes styr på, og der er mange regler, du skal have et overblik over, og det kan således være svært at finde hoved og hale i det hele, hvis det er første gang, du skal købe.

Derfor er det altid en god idé at søge hjælp, når du skal købe ny bolig, og det gælder især, hvis du er førstegangskøber. Du kan få hjælp fra en professionel rådgiver fra Bomae, som kan hjælpe dig med at komme sikkert igennem processen, så du er sikker på, at du ikke får sat en fod forkert, og så du i sidste ende kan komme til at nyde livet i din drømmebolig uden problemer.

Hvad skal du tænker over i forbindelse med boligkøb?

Der er som nævnt mange ting, som du skal overveje i forbindelse med køb af bolig. En af de vigtigste ting at tænke over er finansiering, som er nødvendigt i forbindelse med langt de fleste boligkøb.

Finansiering handler om, at du skal skaffe de penge, som du skal bruge til at købe den bolig, du har i kikkerten, og det er derfor et vigtigt element i alle bolighandler, hvor køber ikke kan betale kontakt.

Det er med garanti også situationen for dig, og derfor skal du tænker over, hvordan du får råd til din drømmebolig, selvom den koster flere millioner. Finansiering af dit boligkøb vil typisk foregå gennem et realkreditinstitut, hvor du kan låne op til 80 % af boligens pris.

Resten af finansieringen kan komme fra din bank, der kan låne dig op til 15 % af prisen på boligen, mens de resterende 5 % af boligens pris skal udbetales her og nu af dig som køber.

I den forbindelse skal du både tænke over valg af bank og valg af realkreditinstitut, og det er i situationer som disse, det kan være en god idé at have en boligrådgiver fra Bomae ved din side, som kan hjælpe dig med at finde frem til de billigste lån på et stort og uoverskueligt lånemarked.

Men alt handler ikke om finansiering, hvorfor du ved boligkøb også skal tænke over ting som eksempelvis:

  • Hvornår er det rette tidspunkt at købe på?
  • Skal du have kurssikring på dit realkreditlån?
  • Ægtepagt, testamente og samejeoverenskomst

Disse og mange andre ting kan du få hjælp til at finde hoved og hale i med en professionel rådgiver fra Bomae, så du får bedre forudsætninger for at tage de rette valg i forbindelse med boligkøb.Flere nyheder