ILVA byder foråret velkommen med reducerede priser på populære designs

ILVA byder foråret velkommen med reducerede priser på populære designs
|

ANNONCE fra ilva.dk

Forår er for mange lig med fornyelse, men i disse tider er danskernes økonomi strammet gevaldigt ind. Derfor har ILVA taget en beslutning, der skal sikre at alle, der ønsker det, får mulighed for at byde foråret velkommen med fornyelse af boligindretningen.

Siden ILVAs begyndelse har møbelfirmaets fokus nemlig ligget på at forhandle møbler af høj kvalitet, som kan betales af den almindelig dansker. I mere end 60 år har de holdt fast ved denne tilgang, blandt andet gennem oprettelsen af kategorien FUND. Og nu er det tid til endnu et tiltag for at sikre, at alle har mulighed for at vælge kvalitet.

Der skal også være råd til fornyelse i krisetider

Hos ILVA har det længe været muligt at gøre et fund. Bogstaveligtalt. For siden 2019 har kategorien FUND været en fast del af ILVAs sortiment. Her har kunderne kunne finde populære møbeldesign i høj kvalitet til en fast lav pris. Men det er krisetider, og danskernes økonomi har derfor ændret sig – og ILVA har derfor taget de faste lave priser på FUND op til revision; nu skal de sænkes.

"Hos ILVA skal det være muligt for alle at have råd til fornyelse - også i krisetider” fortæller ILVAs CEO Martin Hallund. ”Derfor byder vi foråret velkommen med en markant prisreduktion og sænker prisen på over 200 designs blandt vores bestsellere i den populære FUND kategori." 

Blandt de sænkende priser kan du blandt andet finde et udvalg af populære spisebordstole. Derudover rummer FUND-kategorien også et stort udvalg af både sofaer, spiseborde, skabe og mange andre populære møbler til hjemmet.

Byder lysere dage velkommen

Forårets lysere og længere dage byder dog ikke kun på lavere FUND-priser. Det bringer også en masse andre spændende møbelnyheder fra ILVA.

"Vi siger nu farvel og tak til en lang og mørk vinter og melder klar til at træde ud i foråret og byde sol og lysere dage velkommen,” lyder det fra Martin Hallund. Så som dagene bliver lunere, byder ILVA derfor også deres seneste forår- og sommerkollektion velkommen i både butikker og online.

ILVA glæder sig til at præsentere både de nye kollektioner og de lavere priser for kunderne og håber, at alle der ønsker det, bliver inspireret til forårsfornyelse. Og der lyder afslutningsvist disse ord fra virksomhedens CEO: ”Hos ILVA er vi klar til at byde velkommen og hjælpe med råd og vejledning til indretning."