Hvilke valg bør jeg træffe, når jeg renoverer hus?

Hvilke valg bør jeg træffe, når jeg renoverer hus?
SPONSORERET AF TAEPPELADEN.DK |

ANNONCE fra taeppeladen.dk

Det er et spørgsmål, der er svært at svare på, da det afhænger af mange faktorer. Renoverer du blot for egen fornøjelse og fordi du har lyst? I så fald er der ikke nogen valg, der som sådan er bedre end andre. Du skal træffe de valg, der i sidste ende gør dig glad, men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe og komme med idéer til, hvilke valg du med fordel kan foretage. Renoverer du for at skabe et mere miljørigtigt hus, hvor du både passer på vores klima og samtidig sparer penge, så er der mange rigtige og forkerte valg. Vi er ikke eksperter på dette område, så vi vælger at forholde os til første eksempel. Vi hjælper dig, der ønsker nogle gode råd, når du skal renovere hus.

Vores første råd: leg med farverne
Du har en helt unik mulighed for at skabe et luksuriøst hjem, som kan noget helt særligt, ved blot at lege med farverne. Det kan ske på mange måder og vi foreslår, at du kombinerer vores forslag. Det er i dag populært at male en eller flere vægge i en anden farve. Det kan altså gøres i flere rum eller blot et enkelt, men vi forsikrer dig om, at det skaber en enorm forskel for udtrykket i dit hus. Hvis du gerne vil have, at dit hus harmonerer, så er det en god idé at finde en farve, som kan bruges i flere dele af hjemmet. Det betyder, at du kan vælge en farve til væggen, som du også bruger på skåle, vaser, billeder på væggene eller tæpper i sofaen.

Vores andet råd: gulvtæpper væg til væg
Du stopper måske op og tænker, at det er en gammeldags idé, som vi her foreslår. Men at vælge at have gulvtæpper væg til væg skaber mange muligheder og det er derudover en billig løsning, hvis du ikke har det største budget til renovering. En af fordelene ved at vælge at have gulvtæpper fra væg til væg er, at du altid træder blødt. Du skal ikke gå på et koldt klinkegulv eller træplanker. Du er altid sikret en varm og blød fornemmelse under fødderne. En anden fordel ved at vælge denne løsning, er, at du aldrig skal frygte, at børnene falder og slår sig. Har du ovenikøbet små børn, så fungerer gulvtæppet som et blødt underlag, når de skal lære at kravle. Fordelene er mange!