Hvad skal man se på Bornholm? En sejltur til Bornholm
SPONSORERET AF ALTMAD.DK • GRATIS

Hvad skal man se på Bornholm? En sejltur til Bornholm

ANNONCE:

Bornholm er en fantastisk destination til din sejltur. Hvis man tager Rønne-Ystad ruten tager det kun cirka 80 minutter, indtil man ankommer til ferieøen. Øen tilbyder et smukt landskab og mange oplevelser for hele familien.

På Bornholm finder du et stort udvalg af spisesteder, bestående af restauranter, cafeer og naturligvis isboder. På Bornholms ismejeri kan du nyde en skøn isvaffel eller anden isdessert af den højeste kvalitet - og det samme er tilfældet for de mange restauranter.

Hvad kan man lave på bornholm når det regner?

Selvom Bornholm, i folkemunde, kaldes for Danmarks ferieø, kan man stadig komme ud for at det begynder at regne. Her kan du heldigvis leje et væld af hytter til en overkommelig pris, hvor man har muligheden for at lave mad med hele familien.

Hvis man benytter sig af den danske madblog Altmad.dk finder man opskrifter på både hovedretter, desserter og tilbehør. Så har man muligheden for at tage børnene med i køkkenet, og få en god oplevelse derhjemme.

Heldigvis er Bornholm en rigtig solskinsø, og når solen er fremme, skal man opleve øen. En opskrift på snobrødsdej vil give stor fornøjelse, men derudover er øen fuld af aktiviteter.

Hvad skal man se på Bornholm?

På Bornholm finder du overraskende mange aktiviteter. Du kan eksempelvis tage et kig på en af de følgende seværdigheder.

  • Bornholms Middelaldercenter
  • Svaneke Chokoladeri
  • Den Bornholmske Gårdbutik
  • Bornholmer Røgerierne 

Her kan familien opleve hvordan det var at leve i Danmark under middelalderen, lave chokolade eller endda se hvordan man ryger fisk. Særligt røgerier er en spændende seværdighed, siden Bornholm er verdenskendt for dens røgeri.

Bornholm har i mange år været afhængige af deres fiskeri, hvilket har resulteret i at øen er blevet specialister i bearbejdning af fisk. Det er også herfra vi finder madretten Sol over Gudhjem, som altså er rugbrød med røget sild, æggeblomme, løg og i mange tilfælde radiser.

Hvor lang tid tager det at sejle til bornholm?

Hvis du ønsker at tage familien med på en ferie de aldrig glemmer til solskinsøen, så kan det gøres indenfor en rimelig tidsramme. Du kan tage færgen, som er både prisvenlig og hurtig.

Tager du Rønne-Ystad ruten kan sejlturen klares på kun 80 minutter. Vælger man Rønne-Køge ruten vil sejletiden være 5 timer og 30 minutter, men samtidig får man også en fantastisk hyggelig sejltur, hvor der vil være både mad og underholdning.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.