Hvad giver man en 1-årig i fødselsdagsgave?

Hvad giver man en 1-årig i fødselsdagsgave?
SPONSERET AF HOUSEOFKIDS.DK |

ANNONCE fra houseofkids.dk

Der er måske ikke mange fødselsdage, der er helt så specielle som den første. Det er også en ofte en dag, som både familie og venner gør en del ud af. For det er jo ikke bare en fejring af barnet selv. Det er også en måde at mødes på og fejre den familie, hvis hverdag er blevet helt forandret. Men der er bare lige det ved det, at det kan være svært at finde på en god fødselsdagsgave til barnet. For hvordan ved man egentlig, hvad der vil være det rette?

Giv noget til dagligdagen
Du kan sagtens vælge at give noget enkelt til dagligdagen. Selvom du måske har lyst til at give noget helt specielt, så er der ikke stor sandsynlighed for, at fødselsdagsbarnet helt forstår meningen bag. Og så er det måske lige så fint at give noget til dagligdagen, som også vil hjælpe forældrene.

Du kunne for eksempel vælge noget af det fine tøj til småbørn, som du finder på denne side.

Når børn har denne alder, vokser de hurtigt. Derfor vokser de også hurtigt ud af deres tøj. Og så er det altid en stor hjælp for forældrene, hvis du kan lette byrden lidt.

Giv noget sjovt til barnet
Mange vælger naturligvis også at give noget sjovt til barnet, som for eksempel legetøj eller spil. Det er jo fødselsdagsbarnet, du gerne vil glæde på dets fødselsdag.

Inden du køber legetøj, så kan det dog være en god idé lige at snakke med forældrene. Alternativt kan du også prøve at få en fornemmelse for, hvor meget legetøj fødselsdagsbarnet har. For mange småbørnsfamilier oplever faktisk at få så meget legetøj, at barnet aldrig rigtig får tid til at lege med det hele.

Giv noget, der kan følge barnet gennem livet
Nu er den første fødselsdag jo helt speciel. Derfor kan det også være den perfekte anledning til at give noget, der kan følge barnet gennem livet, eller måske bare barndommen.

Der findes masser af fine ting, du kunne overveje. Én mulighed er eksempelvis at give et særligt bestiksæt, som barnet kan bruge gennem de næste år. Her findes der nemlig flotte designudgaver, som vil være den oplagte gave.

Hvis du vil glæde barnet selv, kunne du også vælge at give eksempelvis en bamse. I denne alder har børn nemlig let ved at knytte bånd til deres tøjdyr. Derfor kan det altså følge barnet gennem barndommen.

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.