Hold drikkevarerne kolde i sommervarmen

Hold drikkevarerne kolde i sommervarmen
SPONSORERET AF BRONNUM.DK |

ANNONCE fra bronnum.dk

Har I udeservering på jeres café eller restaurant? Med temperaturer, der efterhånden er nået over 25 grader, er det ikke længe, en sodavand eller iskaffe kan holde sig kold udenfor – så for jeres gæsters skyld, er det lækkert at kunne servere det med isterninger i. Det kræver naturligvis, at I har en ordentlig isterningemaskine, så det bliver så nem en proces for jeres medarbejdere som muligt. I kan finde jeres næste isterningemaskine her.

Der findes et væld af forskellige isterningemaskiner, så for jer handler det om at finde ud af, hvad I egentlig har behov for. Kapaciteten har meget at sige, og I kan finde alt fra 29 liter til 420 liter – så der er altså betydelig forskel i størrelsen. I kan jo kigge på, hvor meget I vil have behov for på en gennemsnitlig dag og vælge maskine ud fra det, så I har noget at gå ud fra.

Ikke kun for erhvervsdrivende
Det er naturligvis ikke kun i erhvervslivet, der kan blive behov for en isterningemaskine, selvom det måske er der, behovet er størst. Hvis du som privatperson står og overvejer, om det kunne være noget for dig, kan du også tage et kig på udvalget. Det kan være, du kan nøjes med en maskine med lidt mindre kapacitet – til gengæld er det fedt at have, hvis I for eksempel skal holde stor fest eller bare gerne vil have isterninger tilgængelig i køkkenet om sommeren.

Hvis I er i tvivl om, hvad de enkelte maskiner har at byde på hver især, kan I med fordel tage et kig på hjemmesiden, hvor de forskellige modeller er tilgængelige, ligesom deres egenskaber er beskrevet hver især. Det kan forhåbentlig gøre, at det bliver lidt mere overskueligt at finde den rette maskine, der kan opfylde jeres behov – uanset hvad formålet med jeres isterningemaskine er.



FÅ ABONNEMENT