Her kan du søge inspiration til dine gellak-designs

Her kan du søge inspiration til dine gellak-designs
SPONSERET AF NAILSTER.DK |

ANNONCE fra nailster.dk

Er du glad for at lave gellak selv? Men står du sommetider og har brug for inspiration til dine designs? I så fald kan du glæde dig over, at der er mere end rig mulighed for at søge inspiration på nettet.

Er du blevet træt af, at du gang på gang ender med at lave de samme franske negle, fordi du ikke ved, hvad du ellers skal lave, er det en god idé at søge lidt inspiration. Er du i tvivl om, hvor du kan gøre dette henne, finder du herunder en række gode steder, hvor du kan starte.

YouTube
Det er oplagt, at du bruger YouTube til at finde inspiration. Grunden til, at det er særligt oplagt er, at du ikke blot kan finde inspiration, men også videoer, der viser, hvordan du konkret bærer dig ad med at lave disse designs på dine negle

Derfor er det altid en god idé med at lede på YouTube. Der er en god chance for, at du kan finde noget, der falder i netop din smag. Lykkes det ikke at finde en video, der kan give dig inspiration, kan du vælge at søge videre andre steder.

Pinterest
Der er også gode chancer for, at du kan finde inspiration på Pinterest. Her kan du nemlig finde en lang række billeder, der kan give dig inspiration til designs, som du selv kan kaste dig ud i at lave. Ulempen er dog, at du ikke får en videoguide.

I enkelte tilfælde kan du være heldig, at du bliver sendt videre til en side, hvor der enten er en video eller et trin for trin-guide til, hvordan designet laves. Under alle omstændigheder kan du dog vide dig sikker på, at du kan få inspiration på en side som Pinterest.

Instagram
Der er bestemt også mere end rig mulighed for at finde god inspiration på det sociale medie Instagram. Her kan du ikke blot finde en lang række billeder af designs, men også videoer, der – ligesom på YouTube – både giver dig inspiration og viser dig fremgangsmåden.

Når du går på jagt efter inspiration på det sociale medie, er det en rigtig god idé, at du gør brug af hashtags. Når du gør det, kan du nemlig målrette din søgning, så du kun får vist billeder og videoer, der har en form for relevans for, hvad du søger.

Tumblr
Har du ikke haft held med at finde inspiration på nogle af de andre sider, kan du vælge at lægge vejen forbi Tumblr. Her er der nemlig også en lang række brugere, der deler både billeder og videoer, som kan give dig inspiration til, hvordan du laver forskellige designs med gellak.

Tumblr har også den fordel, at du kan søge efter, hvad du gerne vil se. Du er derfor ikke tvunget til at sidde og rulle i uendelighed, for at finde noget, du kan bruge. Der er dog større chance for, at du finder inspiration på nogle af de andre sider, end på Tumblr.