Gør læsning til en stilfuld oplevelse med lækre læsebriller
SPONSERET AF LUXREADERS.DK • GRATIS

Gør læsning til en stilfuld oplevelse med lækre læsebriller

ANNONCE

Har du svært ved at læse denne tekst? Kniber du øjnene sammen, for at se bedre? Generer skærmlyset dine øjne? Så har du nok brug for læsebriller eller blue light briller, hvis ikke du allerede har et par. Det kan være de ligge i skuffen, enten fordi du er for stædig til at bruge dem, eller fordi du synes de får dig til at se 10 år ældre ud. Er det den sidste årsag, der ligger til grund, så behøver det ikke at være sådan. Gennem luxreaders.dk kan du købe stilfulde læsebriller, solbriller og blue light briller. Du kan endda få en personlig styleguide, så du kan finde lige præcis de briller, der passer bedst til din stil. Her kan du læse mere om, hvorfor du ikke længere behøver at bruge læsebriller, der ikke komplimenterer dit udseende. 

Vælg læsebriller der passer til dit ansigt og din stil

Uanset hvilken type brille du er på udkig efter, så er første skridt mod det perfekte brillematch, at du vælger briller, der passer til dit ansigt og dernæst til din stil. Vi har alle forskellige ansigtsformer, og derfor findes der også flere forskellige typer stel. Dette gælder også for læsebriller. Det er vigtigt, at du vælger et stel, der føles rart at bære. 


Dertil skal du vælge et stel, der passer til din stil. Er du i tvivl, så spørg om hjælp eller få vejledning gennem en personlig styleguide. Vælger du et stel, der både passer til din ansigtsform og din stil, er der også større chance for, at du får det perfekte brillematch, så de i fremtiden ikke bare skal ligge i skuffen. 

Beskyt dine øjne mod skærmlys med blue light briller

Computere, mobiler, fjernsyn og tablets. Skærme er unægtelig en del af vores hverdag, og mange af os kigger ind i skærm i mange timer i løbet af dagen. Det kan være hårdt for øjnene, og hvis du kender til at følelsen af at få ondt i øjnene af skærmlyset, så er blue light briller en overvejelse værd. Blue light briller beskytter dine øjne mod det blå lys fra skærmene. De gør det lettere for dig at kigge på skærmen i længere tid, uden at dine øjne skal gøre ondt. Dette er især en fordel på arbejdet, hvis du har et job, der kræver, at du sidder bag en skærm største del af tiden. Beskyt dine øjne med blue light briller.




Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitik



Hotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.