Gør dit arbejde lettere med en effektiv datalogger

LTM.AS • GRATIS

Gør dit arbejde lettere med en effektiv datalogger

ANNONCE:

I rigtig mange erhverv er det utrolig vigtigt, at man kan måle data præcist og også logge den data over tid for at se udviklingen tydeligt. Det er med til at gøre arbejdet lettere for dem, der senere skal bruge data til alt fra forskning til udskiftning af diverse komponenter, og herudover giver en datalog det fulde overblik over de problemer, der muligvis er, eller at den målte data faktisk er lige, som den skal være.

Dataloggere er ofte ret dyre stykker udstyr at anskaffe sig, og derfor vælger mange firmaer at gå med en billigere logger, der kan være svær at betjene eller svær at hente data fra. Dette kan dog ikke betale sig, da en effektiv datalogger er alle pengene værd.

Nøjagtige resultater er vigtige for effektiviteten

Data er ofte det, man bygger videre på og det, man bruger til at etablere, om ens ændringer har været succesfulde eller fejlfyldte. Derfor er det vigtigt, at man kan stole på den data, som ens datalogger opfanger, og der er ikke plads til for mange fejlmålinger, hvis man skal kunne gøre sit arbejde effektivt. Usikkerhederne er naturligvis afhængige af, om man måler på temperatur, strøm eller noget helt tredje, men en professionel datalogger kommer ofte med garanti for nøjagtige resultater i en vis årrække. Dette er blot endnu en grund til ikke at vælge det absolut billigste produkt på markedet, selvom det lover guld og grønne skove - en ordentlig datalogger er et stykke præcisionsudstyr, der skal levere præcise resultater hver gang.

Log data på alt fra temperatur til strøm og CO2

Selvom det langt fra er alle brancher, der benytter sig voldsomt meget af datalogging, så er der i virkeligheden rigtig mange brancher, hvor det kunne være et brugbart stykke udstyr på den lange bane. Dataloggere kan måle på alt mellem himmel og jord, og uanset om man har brug for at kende temperaturen, CO2-niveauet eller fugten i et rum, så er en stabil datalogger vejen frem.

Det kan derfor være en god idé at overveje, om ens arbejde kunne gøres lettere, mere effektivt eller bedre, hvis man begynder at måle data, der er relevant til opgaven. I mange tilfælde vil dette kunne betale sig, da man leverer en bedre service eller et bedre samlet produkt til ens kunde, og så længe man går med professionelt datalogger-udstyr, så burde processen være relativt simpel at vænne sig til i marken.

Mere fart på i Nyker end i Rønne
4. MAR 2021 • 08:52 • GRATIS

Mere fart på i Nyker end i Rønne

Mercedes fik ridser i lakken
4. MAR 2021 • 08:51 • GRATIS

Mercedes fik ridser i lakken

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.