Gode råd til dig der skal skifte din forrude i bilen selv

BILGLAS.DK • GRATIS

Gode råd til dig der skal skifte din forrude i bilen selv

ANNONCE:

Bornholm er i sandhed et dejligt sted. Den lille ø i vores danske kongerige er hvert år vært for mange feriegæster, der kommer og nyder øens sol og natur. Men når feriesæsonen er ovre, så bør man ikke glemme, at Bornholm også huser en stolt fast befolkning hele året rundt. Livet på en ø kan godt adskille sig markant fra livet på fastlandet. En af de ting, der kan gøre sig gældende er, at der er længere mellem tingene og et mindre udbud. Måske står du i den situation, at du af den ene eller anden grund skal have udskiftet din forrude i bilen. Måske er det et stenslag, der er løbet løbsk. Eller måske var du ude for et lille uheld, der resulterede i en knust rude. Om ikke andet, så er det ihvertfald tid til en udskiftning. Men dit lokale udbud er småt og dyrt, og du har derfor overvejet, om dette er en opgave, du kan stå for selv. At skifte en forrude er ikke let håndværk, og det er uhyre vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Men det kan godt lade sig gøre, at skifte en forrude selv, hvis man har lidt håndværkssnilde. Er du i tvivl om, hvad du skal have styr på, når du skifter forruden, så er her nogle gode råd til dig, der skal skifte din forrude i bilen selv.

Overvej, om du har færdighederne til det

Det første, du skal spørge dig selv om, er, om du har færdigheder til at komme i mål med opgaven. Som nævnt ovenfor er det ikke det nemmeste i verden at skifte en forrude. Overvej derfor, om du er bedre tjent med professionel hjælp. Hos Dansk Bilglas kan du en udskiftning af forrude pris, og derefter vælge at få en frontrude udskiftning. Så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Hav det rette udstyr

Hvis du stadigvæk er stålsat på, at du skal give dig i kast med at skifte din egen forrude, så er det meget vigtigt, at du har det rette udstyr og de rette varer liggende. Først og fremmest skal du bestille en forrude hjem, der passer til din bil. Dette gælder både i mål, toning og i udstyr. Derudover skal du have det rette lim til jobbet og det fornødne værktøj til at komme i mål.

Følg instrukser nøje

Det kan ikke siges nok, at du skal følge de instrukser, der er, nøje. Her gælder det, hvordan forruden mest optimalt behandles. Hvordan skal den håndteres, og hvordan monteres den mest skånsomt. Limen er nøglen til at montere ruden, og du bør derfor læse nøje på fabrikantens forskrifter for, hvordan limen bruges.

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.