Gode måder at bevæge dig på, mens du har det sjovt
SPONSERET AF UHRDAL.COM • GRATIS

Gode måder at bevæge dig på, mens du har det sjovt

ANNONCE

Selvom det kan være fristende bare at lægge sig ind på sofaen efter en hård dag, eller uges, arbejde, så er det altså bare godt at komme ud og få rørt sig en gang imellem. Det er dog med at finde den rigtige aktivitet, da det ikke skal blive til en kedelig pligt, som du aldeles ikke har lyst til. I stedet er det med at finde den, eller de, aktiviteter, som du synes er sjove og spændende, og som du måske kan lave sammen med andre. Hvis du har svært ved at komme på, hvad det skulle være, så læs med her, og få nogle gode tips til sjove måder du kan få bevæget dig på. 

Stand up supboards 

Stand up paddle boards bliver også bare kaldt for supboards, og er super smarte og sjove at bruge. Supboards er perfekte til at komme ud og opleve naturen alene eller med familie og venner på en ny måde. Du kan både få almindelige og oppustelige standup supboards. De oppustelige supboards er super smarte og nemme at transportere, så du nemt kan have dem med på tur. Oplev roen på vandet mens du samtidig får rørt kroppen. Bliver du fanget af at bruge supboards kan du roligt tage ud året rundt og nyde de forskellige årstider. 

Gåture

Det kan lyde trivielt, men en gåtur er både god for krop og sjæl. En god gåtur i rask tempo er faktisk al den motion du har brug for. Du behøver nemlig ikke tage ud på lange løbeture, hoppe på cyklen eller andet for at få den motion du har brug for i løbet af ugen. Gå ture alene eller med venner eller familie. Gåture alene kan være skønne og give mulighed for at samle tankerne og bare nyde naturen. Du kan eventuelt høre musik eller lydbøger mens du går. Gåture med familie eller venner er også en smart måde at slå to fluer med et smæk. Her får du både lidt motion og hyggeligt samvær. 

Rulleskøjter

En tur på rulleskøjter er en sjov måde at få rørt sig på. At suse rundt i den friske luft er en skøn følelse. Som med gåture kan du jo enten tage ud alene eller med andre. Du får både pusten op og gang i benene. Husk bare at få sikkerhedsudstyr på, så der ikke sker noget hvis du skulle ske at falde. Øvelse gør mester, og du vil stensikkert ende med at blive ferm til at stå på rulleskøjter, hvis du giver dig i kast med det.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.