Går turen til Spanien? Disse steder bør du se

REJSEPRISER.DK • GRATIS

Går turen til Spanien? Disse steder bør du se

ANNONCE

Selvom Bornholm ganske rigtigt flittigt bliver kaldt solskinsøen, så er det ikke altid, at det gode ry slår til. Det er nu engang næsten uundgåeligt, at også Bornholm støder på noget barskt vejr om vinteren. Dage, der synes at forsvinde på et sekund og til tider bidende kulde, er en del af kosten i den danske vinter. Det er dette slags vejr, der virkelig kan tage hårdt på folk. Nogle bliver ligefrem deprimerede. Andre kører på lavere blus og har mindre overskud. Og nogle tager sig selv i at drømme sig væk til varmere himmelstrøg. Måske er du en af dem, der til tider dagdrømmer lidt om at slippe væk fra kulden til fordel for en god omgang varme. Måske har du endda dagdrømmet så meget nu, at du har gået planken ud og besluttet, at du skal på ferie. Ydermere har du besluttet, at turen skal gå til Spanien. Og Spanien er slet ikke et dårligt valg. Det store sydeuropæiske land rummer dejlig mad, spændende kultur og væsentlig mere varme, end vi kan diske op med herhjemme i Danmark. Så du har besluttet dig for at drage fra din trykke ø og ned sydpå. Men Spanien er som sagt et stort land, og der er meget at se. Rejser til Spanien kan være mange ting, og der er mange retninger at tage ferien i. Hvis du har lagt dig fast på Spanien, men er en lille smule i tvivl om, hvor din tur mere specifikt skal gå hen, så hjælper vi dig selvfølgelig på vej. Her følger en kort liste over en række steder, vi bestemt mener, du bør se, hvis turen går til dejlige Spanien. Du ønskes naturligvis en dejlig, solrig og gnidningsfri rejse.

Granada

I det sydlige Spanien i regionen Andalusien ligger dejlige og spændende Granada. Denne by byder på mildt vejr, smukke og snørklede gader, og så har den rig og interessant historie, der baserer sig på et skiftevis muslimsk og kristent herredømme over byen. Dette gælder i øvrigt hele regionen. Besøg også den berømte borg Alhambra.

Barcelona

Pulserende Barcelona ligger i toppen ved Spaniens østlige kyst i Catalonien. Og denne by er meget mere end blot et dygtigt fodboldhold. Der er smukt arkitektur, et livligt natteliv og lækkert mad at komme efter her. Barcelona bør altså bestemt være på din liste over steder i Spanien, der bare skal besøges.

Madrid

Når turen går til Spanien, så bør du naturligvis også tage din tid til at besøge landets stolte hovedstad. Madrid er et imødekommende og spændende bekendtskab, hvor du helt sikkert vil nyde at tilbringe nogle dage.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.