Forkæl din hud og dit hår
SPONSERET AF APOPRO.DK • GRATIS

Forkæl din hud og dit hår

ANNONCE

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske vejr er hårdt for både vores hud og vores hår. Den ene dag er der tørt og varmt, mens der den anden kan stå ned i stænger og dermed være så fugtigt, at det er umuligt at bevæge sig uden for en dør. Med det sagt er det vigtigt, at vi behandler vores hud og hår godt, således det er muligt at modstå de forskellige forandringer, som vejret byder på.

Og derfor er det vigtigt at have nogle gode produkter, der netop giver den pleje og den forkælelse, som der er brug for.

Brug produkter fra Rudolph Care

Og derfor bør du tage et kig på det store udvalg af skønne produkter, som du finder fra brandet, Rudolph Care. Her er du nemlig sikret god kvalitet, da der er tale om et danskudviklet brand, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget.

Det er kosmetisk skønhedspleje, der er lavet for at give forkælelse til både hud og hår – og det er selvfølgelig med god samvittighed og uden, at der er gået på kompromis med hverken lækkerhed og effekt. Derfor er det også produkter, der kan bruges til både børn og voksne, hvorfor hele familien kan få glæde af dem.

Hav god samvittighed

Med Rudolph Care er der nemlig tale om produkter, der er bæredygtige. Og derfor er de udviklet med fokus og omtanke for miljøet. Alle produkterne er derfor også svanemærkede, mens de fleste af dem også bærer den økologiske certificering, COSMOS.

Du skal derfor ikke være nervøs for at bruge disse produkter, uanset hvordan din hud og dit hår er. Tag derfor et kig i det store udvalg fra Rudolph Care allerede i dag og find frem til den deo, den lotion eller måske den foam, der kan tilfredsstille dig og dine behov.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.