Fire tips til en dejlig have

KOLDINGSBEDSTESERVICE.DK • GRATIS

Fire tips til en dejlig have

ANNONCE:

Selvom vinterkulden efterhånden har indfundet sig, er det aldrig for sent at gøre noget godt for din have! Der er masser af ting, man kan gøre i vinterhalvåret, så det er bare med at finde haveredskaberne frem fra gemmerne. Havemaskiner kan gøre en stor forskel, så hvis du mangler en god plæneklipper eller en grensaks, er det også en rigtig god idé at få dem købt ind nu. Så er du helt klar til at skabe en dejlig have, og det kan du få mere at vide om i denne guide.

Trim dine hække

Dine hække skal naturligvis se pæne ud – selvom det er vinter. Der er flere måder at gøre det på, hvilket selvfølgelig afhænger af, hvordan du gerne vil have, at din hæk skal se ud. Heldigvis er der masser af gode motorsave og trimmere på markedet, som du kan bruge til at gøre din hæk smuk at se på. Sørg også for at få fat i nogle sække, hvis hækken ikke er blevet klippet i lang tid. Der skal jo også være plads til haveaffaldet, så det ikke bare ligger og flyder.

Plej din græsplæne

Ligesom din hæk gerne skal være flot og velklippet, er der også gode ting ved at have en flot og slået græsplæne. Det er skønt at tilbringe tid i en have, hvor man ikke skal gå og bekymre sig om at træde på småblomster i græsplænen, og så ser en velklippet plæne bare også rigtig pæn ud. Hvis du ikke selv gider at gå rundt med skræsslåmaskinen, kan du med fordel investere i nogle robotplæneklippere. Disse kan bl.a. købes på koldingbedsteservice.dk, hvor du også kan finde motorsave, trimmere og mange andre gode havemaskiner.

Havemøbler

Havemøbler kan gøre en stor forskel i din have, for det gør det nemlig meget sjovere og mere komfortabelt at bruge tid derude. Du kan for eksempel investere i et havebord og nogle stole til, for så har du og din familie en perfekt mulighed for at spise udendørs. I kan også invitere venner eller naboer på besøg og holde en rigtig havefest fyldt med dejlig mad og godt selskab, når smitten med Covid-19 stagnerer. I skal naturligvis altid være opmærksomme på myndighedernes anbefalinger. Indtil da kan I supplere med en hængesofa og måske en grill, som også er sjove at gode at bruge alene.

Gør klar til foråret

Der er ikke noget så hyggeligt som at lægge planer for, hvordan din have skal se ud til foråret. Du kan drømme dig hen til varmere tider, hvor du og din familie kan plukke blomster og spise jeres egne hjemmedyrkede grøntsager og frugter. Derfor kan du med fordel allerede nu gøre dig nogle tanker om hvilke planter, du godt kunne tænke dig. Nogle frø skal nemlig lægges i god tid, og derfor er det godt at komme i gang med planlægningen så hurtigt som muligt. Du kan også købe frøene med det samme, så de er helt klar til at komme i jorden.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.