Få sagt ordentligt og smukt farvel til dine elskede, når det er tid

Få sagt ordentligt og smukt farvel til dine elskede, når det er tid
SPONSERET AF VEJGAARD-BEGR.DK |

ANNONCE fra vejgaard-begr.dk

Det er en overvældende position at stå i, når en person, du elsker, er gået bort. Der er ikke plads til meget andet end sorgen, men alligevel er der praktiske ting, der skal tages stilling til. Hvor skal de begraves? Hvem skal inviteres? Hvordan skal det hele foregå? Det er meget at så med, og her er det en stor fordel at tage fat i en bedemand.

Ro til at sige ordentligt farvel
Der skal kun være én begravelse, og derfor er der også kun én mulighed for at sige officielt farvel til den person, der er gået bort. Man vil derfor gerne have, det hele forløber så fint og smukt, som muligt. Hvis du selv skal stå for de praktiske overvejelser, så er det sværere for sorgen at få plads, og man kan derfor stå senere og føle, man ikke fik sagt ordentligt farvel.

En bedemand kan ikke blot svare på alle de spørgsmål, der måtte opstå, de kan også tage sig af planlægning og udformning af begravelse eller bisættelse, så familie og venner kan få plads til at mærke, hvad der er sket. Det giver ro til at være til stede, og dermed også få sagt ordentligt farvel.

Hjælp til bisættelser og begravelser i Nordjylland
Står du i den nordlige del af Jylland og mangler hjælp til begravelsen, så er der heldigvis meget hjælp at hente. En Bedemand Nordjylland kan findes i dit nærområde, og de kan hjælpe med alle de praktiske foranstaltninger med at arrangere selve begravelsen eller bisættelsen, få ordnet kiste eller urne, og tage sig af de praktiske udfordringer, der opstår, når en person går bort.

De kan også hjælpe med eksempelvis blomster til ceremonien, og dermed kan de frigøre en masse luft for jer, der står tilbage. Så I kan tage jer af hinanden, mindes jeres elskede, og få sagt et smukt og værdigt farvel.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning