Få hjælp til at få helt styr på alkoholmisbruget
SPONSORERET AF DET-GODE-LIV.COM • GRATIS

Få hjælp til at få helt styr på alkoholmisbruget

ANNONCE:

Det kan virke som en uoverskuelig opgave, når du er midt i det. Der er mange tanker, frustrationer og inden andre end dig kan sætte sig ind i det. Men det kan virkelig godt betale sig at få styr på alkoholmisbruget. Det vil give en helt ny og bedre fremtid, hvor du har mulighed for at starte forfra. Du vil se tingene på en anden og mere positiv måde, selvom det kan virke svært lige i øjeblikket. Det vigtigste er at tage imod hjælpen. Der er nemlig hjælp at hente, du skal blot være villig til at tage imod den.

Få hjælp i tide

Det er vigtigt at opdage og acceptere problemet i tide. På den måde er der nemlig størst sandsynlighed for at blive hjulpet godt videre. Det kan være, du selv opdager problemet og råber på hjælp. Det kan også være, det er dem omkring dig, som beder om hjælp på dine vegne. Lige meget hvad handler det om, at du tager imod hjælpen og gør en indsats. På den måde kommer du bedst over på den anden side. Det er komme i alkoholafvænning kan være den rette løsning for dig. I alkoholbehandlingen er det vigtigt, at du gør det for din egen skyld. Dertil skal du have en motivation for at komme videre, så du er motiveret under forløbet. Hvis du kommer i døgnbehandling, får du tildelt dit eget værelse. Du kan bruge din mobiltelefon og PC udenfor undervisningen, så der er muligheder for fritid. Du kan få besøg hver søndag af pårørende, så du også kan lade dem følge din udvikling.

Kom ud på den anden side

Når du er i behandling, er det vigtigt at huske på det, som er i sigte på den anden side. Det er vigtigt at huske på den fremtid, som du kan få dig bagefter. Måske vil det også betyde et nyt og bedre forhold til dine pårørende. Måske vil du kunne få et godt job og påbegynde en hel ny hverdag. Der vil åbne sig nogle nye muligheder, som du før ikke havde overskud til. Det skal du ud at gendanne nu og opleve en ny og bedre hverdag. Det kan blive hårdt men også rigtig godt for dig. Det er vigtigt at huske på alle disse ting, når det bliver hårdt under behandlingen. For det vil minde dig om, hvorfor du gør det. Det vil være en motivation, som skal drive dig igennem behandlingen og ud på den anden side.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.