Det skal du tænke over, inden du starter din egen virksomhed
SPONSERET AF LEAD SUPPLY • GRATIS

Det skal du tænke over, inden du starter din egen virksomhed

ANNONCE
Flere og flere danskere går med drømmen om at starte deres egen virksomhed, og blive den selvlærte iværksætter de så længe har drømt om at blive. Mange har dog ingen idé om, hvad det egentlig kræver og hvor meget tålmodighed der egentlig skal lægges i projektet. I artiklen her, giver vi dig fif til, hvad du skal huske på, når du springer ud som selvstændig.

Har du økonomien til det?

Det er noget helt specielt at kunne kalde sig selv for selvstændig, men det er bestemt også noget som ikke bare kommer af sig selv. Det kræver en masse hårdt arbejde, og det er bestemt ikke alle der er klar på hvor udfordrende det egentlig er, at skulle have sin egen virksomhed. Der er mange ting som vi først finder ud af undervejs, som vi slet ikke havde skænket en tanke inden vi gik med ideen om at have vores egen virksomhed. Det kan f.eks. være, hvor dyrt det er økonomisk. Hvis du bygger en virksomhed helt fra bunden, så giver det sig selv at det koster en del at få op at køre. Du skal have nogle medarbejdere, og du skal have en masse ting på plads, derudover skal du også betale for at få lavet et produkt som du så kan sælge. Det er ingen hemmelighed, at som nystartet selvstændig kan økonomien være stram. Her skal man dog passe på med at optage et hurtigt quicklån for at få mere luft i budgettet, da det kan resultere i at man ender med et dyrt lån som er svært at tilbagebetale. At søge virksomhedslån, kan hjælpe med at realisere dine drømme, men det er vigtigt at man ikke bare optager det første lån man finder. Du skal finde ud af hvad der er en passende løsning, og du skal også vurdere hvor meget kapital der nødvendigt at fremskaffe. Det skal gerne være et beløb som kan gøre skubbe din virksomhed fremad, men omvendt skal du også vurdere hvor meget du er villig til at skylde og tilbagebetale.

Du skal have den helt rigtige idé

Når du skal starte din egen virksomhed, så er det vigtigt at du har en idé som du selv synes er god. Ideen skal gerne være så ny og spændende, så det tiltrækker kunder. Hvis du ”finder på noget” som allerede er opfundet og hyppigt brugt, så er der nok ikke ret meget efterspørgsel hos lige netop din forretning. Det kræver en masse kreativitet og tid at finde på den perfekte idé. Selv hvis du finder på en fantastisk idé, så er det ikke sikkert at det er nok, for ideen skal også sælge, og det ved vi desværre først når vi prøver. Hvis det dog lykkedes for dig, så kan du måske være heldig at åbne lige så stor succes som de to unge aarhusianere som står bag årets fjerde hurtigst vækstende virksomhed i Danmark. Held og lykke!
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.