Derfor er et CV-værktøj afgørende i jobsøgning
SPONSERET AF CVMAKER.DK • GRATIS

Derfor er et CV-værktøj afgørende i jobsøgning

ANNONCE

Mange nyopstartede virksomheder kæmper en brav kamp i øjeblikket grundet pandemien. Det er i forvejen svært at starte et nyt firma og sælge en idé, men det gør det absolut ikke lettere at hele verden i øjeblikket selv befinder sig i en hård kamp imod Corona-virussen. Det er netop derfor, at solid jobsøgning er vigtigere end nogensinde før, og kan være den afgørende brik i firmaets fundament for nyansatte.

Webinarer er vigtige, især for nyopstartede virksomheder

Hver eneste år er der flere tusind virksomheder i Danmark der prøver at skabe succes og opmærksomhed omkring selv sig. Det er langt fra alle der sejrer, men de der gør skal i den grad holde tungen lige i munden, da år 2020 bestemt ikke var noget nemt år. Fra Danmarks statistik viser det sig dog, at der ”kun” var 5.614 erklærede konkurser, som faktisk har været væsentligt færre end de sidste 4 år. Det giver håb for nye virksomheder. Men eftersom vi i øjeblikket lever i et næsten fuldstændig nedlukket land, så er markedsføring- og markedsføringsstrategi vigtigere end nogensinde før, for den pågældende virksomhed som ønsker succes. Derfor er det helt afgørende at du som virksomhed finder de helt rigtige ansatte. Hvis du som jobsøgende ønsker at deltage i en virksomhedsrejse så er et skarpt CV fuldstændig essentielt, og med et godt CV-værktøj ved hånden, har det aldrig været lettere. Men hvorfor er dette online værktøj så vigtigt, spørg du måske? Det er det fordi, at det er en måde hvorpå du kan nå at udstråle dine potentielle færdigheder på, og høre hvad de synes om dit CV og dine talenter. Det giver dig en reel mulighed for at forstå tankerne og overvejelserne fra en potentiel ansættelse, inden ansættelsesprocessen for alvor går i gang.

Hvad er alle fordelene ved et godt CV egentlig?

Et godt CV er dog ikke kun et godt redskab til at overbevise en virksomhed om at investere i dig. Med et CV kan du kommunikere med virksomheder og derfra yde den absolut bedste salgstale til eventuelle virksomheder vedrørende ansættelse. Du kan svare på spørgsmål der måtte være, og sætte en føler ud, for at finde ud af, hvor interesserede de forskellige virksomheder egentlig er. Det giver dig også mulighed for at øve din salgsstrategi og høre en masse feedback, som er enormt vigtigt hvis mange gerne vil starte i en nyopstartet virksomhed. Et CV kan også kombinere flere fordele, ved f.eks. at fortælle virksomheder mere om f.eks. færdigheder eller svare på tilsvarende spørgsmål omkring noget som allerede virksomhederne stiller som krav, og samtidig skabe opmærksomhed omkring dig selv og dit talenter, som du har. Et CV kan også være med til at gøre din jobsøgning mere personlig overfor virksomhederne, og derved kan de føle, at de har et bedre kendskab til dig og det dine færdigheder. Det er aldrig en skidt idé at lade virksomhederne lære dig at kende, fremfor kun at fremstå som et ”mærke”. Langt de fleste virksomheder vil vide hvem du er, bag om CV’et. Med et stærkt CV har du mulighed for at vise hvem du er, hvad du står for, og hvorfor de netop skal vælge lige dig som deres næste ansat.  
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.