Bliv klar til efterårets vandreture

SPONSORERET AF DANISHOUTDOOR.DK

Bliv klar til efterårets vandreture

ANNONCE:

Snart siger kalenderen efterår. Den smukkeste årstid vil mange mene. Bladene flagrer rundt i efterårsvinden, og farverne på bladene vil ændre sig fra grønne til smukke brunlige, gullige og rødlige nuancer.

Derfor vil der også lyde en stor anbefaling herfra: kom ud i den danske natur, og nyd alle de forskellige årstider vi har. Faktisk er efteråret en fremragende sæson til både små og korte vandreture, hvor man kan fordrive tiden med spændende svampejagt og mad over bål.

Hav udstyret i orden

Før du begiver dig ud i naturen, så er det naturligvis vigtigt, at du iklæder dig det rigtige tøj og fritidsudstyr. Måske har du allerede skabet fyldt af outdoor udstyr? Men det kan også være, at det er en helt ny hobby for dig? Der er i hvert fald tre ting, som i den grad er vigtige, at have med på overlevelsestur.

  • Den rette beklædning og sko. Dette er alfa og omega, da det ellers hurtigt kan blive en våd og kold fornøjelse.
  • Hav også et godt telt, underlag og sovepose med i rygsækken. På denne måde er du sikret en god nats søvn selvom du befinder dig ude i naturen.
  • Uden mad og drikke duer helten ikke. Husk derfor godt båludstyr, så du kan nyde et godt måltid efter en lang vandretur. Du kan eventuelt kaste dig ud i de klassiske snobrød, grillede pølser eller du kan investere i en pandekagepande, så desserten ej bliver glemt.

Outdoor living er i den grad værd at udforske.  Du lærer både den danske natur meget bedre at kende – herunder træsorter, dyrearter og meget mere. Men du vil formentlig også lære dig selv meget bedre at kende. I naturen er du alene med dine tanker, og du kan for alvor få tid til fordybelse, og måske opdager du nogle helt nye sider af dig selv.Flere nyheder