Bedste veninde-dates til den lange vinter

Bedste veninde-dates til den lange vinter
SPONSERET AF THEFIDDLERY.DK |

ANNONCE fra thefiddlery.dk

Det er altid nemmere at hænge ud med sine veninder, når det er sommer. Man har et højere energiniveau, nætterne er længere og mere fritid. Om vinteren har man tit lyst til bare at ligge under dynen og sove hele dagen, så venskaberne gå nogle gange lidt i dvale, men det er virkelig vigtigt, at man holder sig selv og sine venskaber varme hele den lange, kolde vinter. Og når man først er kommet afsted, så er det jo fantastisk. 

Vær kreative sammen
En god måde at bruge en dag med sine veninder er at lave noget kreativt sammen. Det kan være keramik kursus en dag, det kan være en dag, hvor man tegner julekort, eller det kan være noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er mange firmaer, der stiller værksteder, vejledning og værktøj til rådighed, så du bare skal møde op. Kreativitet er en fantastisk måde at samle tankerne. Det giver et pusterum i hverdagen. Når man sidder og er kreativ sammen, så får man også nogle nye samtaler, da ens hænder er optaget, og så kan  man tilmed få en fantastisk julegave med hjem. 

Kom ud i naturen
Selvom vejret ikke inviterer til en dag i det fri, så er det faktisk rigtig dejligt, når først man er kommet afsted. En gåtur på stranden i frisk brise er helt fantastisk og forfriskende. Det kan også være en tur i skoven for at nyde efterårsfarverne og de smukke farver, som himlen har om vinteren. En frisk gåtur er også en god måde at få noget af din daglige motion. 

Tag en termokande med i skoven, så I kan drikke en kop kaffe og nyde den friske luft og de røde kinder. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, så kan du eventuelt have noget suppe klar hjemme i fryseren, så I kan komme hjem og nyde en skål varm suppe og hygge over stearinlys. 

Pyjamas-party!
Når man bliver ældre, så sover man ikke så tit hos sine veninder mere, men det er faktisk en rigtig hyggelig måde at få en masse tid sammen. Det er ekstra hyggeligt, hvis man tager på pyjamas på og gør lidt ud af det. Så kan I bruge hele aftenen sammen i sofaen.

Dagen efter kan I stå op og lave en stor lækker brunch. På den måde får i en masse tid til at vende stort og småt.