5G-netværket bredes ud på Bornholm

5G-netværket bredes ud på Bornholm
|

I løbet af de senere år er den nyeste generation af det mobile netværk, 5G, blevet udrullet landet over. På Bornholm er det efterhånden også muligt at gøre brug af 5G på store dele af øen, men netværket har stadig en smule vej at gå.

 

I 2023 er der fine muligheder for at få et 5G-mobilabonnement. Det kan der være mange gode grunde til, for den nyeste generation af mobildatateknologien er også den mest effektive. Imidlertid er det en nødvendighed at tjekke, om 5G-forbindelsen er udrullet dér, hvor du befinder dig på øen. For selvom netværket i høj grad er kommet ud over stepperne (og klipperne) i løbet af de sidste par år, dækker det stadig ikke hele Bornholm.

Derfor vælger mange bornholmere 5G

Der er en lang række fordele ved at vælge et 5G mobilabonnement, og derfor er mange bornholmere da også hoppet med på bølgen. Som nævnt er 5G den mest udviklede generation af det mobile netværk, og derfor er det på mange måder også den bedste. Med velfungerende 5G-forbindelse kommer dit internet nemlig til at glide som smurt.

 

Når mange bornholmere i dag vælger 5G, skyldes det først og fremmest hastigheden. Denne forbindelse er nemlig kendt for at være lynhurtig. Hastigheden når helt nye højder, hvis man sammenligner med 4G - og ikke mindst 3G.

 

Det er helt afgørende for oplevelsen på internettet. Eksempelvis kan du nemt streame i 4K og have videosamtaler i HD-kvalitet. Du kan også game store og tunge spil med vennerne, uden at forbindelsen halter og sakker bagud. Og det er selvfølgelig en stor fordel!

Flere muligheder for at få 5G på Bornholm

I løbet af de senere år er der kommet flere og flere muligheder for at få et 5G-mobilabonnement på klippeøen. 5G-forbindelsen er nemlig blevet udrullet over hele landet, og by for by udbredes det nye, hurtige netværk. Ikke desto mindre er der stadig et godt stykke vej, før man kan gøre brug af 5G-netværket i hele Danmark - og på hele Bornholm.

 

På øen er det eksempelvis en oplagt mulighed at få et 5G-mobilabonnement i en by som Rønne. Her kan du nemlig finde både eksklusive og billige 5G-mobilabonnementer med en god forbindelse. Visse andre steder på øen vil forbindelsen imidlertid være mindre lovende eller slet ikke eksisterende. 

 

Hvis du er interesseret i et 5G-mobilabonnement, er første skridt derfor at undersøge, om netværket er tilgængeligt på din lokation. Det kan du gøre på de forskellige udbyderes hjemmesider, hvor du også kan tjekke priser, så du eventuelt kan komme i mål med et billigt 5G-mobilabonnement.