4 råd, når du skal finde ny smag til din e væske

SPONSERET AF DIN-ECIGARET.DK

4 råd, når du skal finde ny smag til din e væske

ANNONCE fra din-ecigaret.dk

E-cigaretter er blevet mere og mere populære gennem de seneste år. Det betyder, at der kommer flere og flere smagsvarianter af e væske på markedet. Her kan du læse mere om, hvordan du finde en ny smag til din e væske.

Start med milde smage
Det er spændende at afprøve forskellige smage og densiteter af e væske, men de kan godt blive for koncentreret, hvis du ikke har brugt en e cigaret meget før. Hvis du lige er begyndt at ryge e væske, så kan det være en god ide at starte med blidere smage. Det kan stadig være spændende smage, men du kan prøve at gå efter e væsker, som ikke er så koncentrerede. Du kan finde et stort udvalg af e juice på Din-ecigaret.dk/e-juice.

Sørg for, at din e væske smager godt
Måske har du allerede oplevet, at du har købt en ny e væske, men været skuffet over smagen. Nogle rygere oplever, at deres e væske smager underligt, når de skifter den ud. Der kan være mange grunde til, at smagen bliver påvirket. For det meste skyldes det, at du ikke har fyldt væsken rigtigt i, eller at der er rester fra din gamle e væske.

Brug flere tanke
Hvis du godt kan lide at skifte smage tit, så kan det være bøvlet at fjerne den gamle e væske, gøre tanken ren, og fylde den nye væske i. Heldigvis kan du gøre det nemmere for dig selv ved at købe en ekstra tank til din e cigaret. På den måde kan du fylde hver tank op med en ny smag og skifte mellem dem, som du har lyst. Det er en nem løsning, hvis du hurtigt bliver træt af den samme smag.

Gør tanken ordentligt ren
Når du skifter mellem e væsker er det vigtigt, at du sørger for at rengøre tanken ordentligt. Det fjerner rester af din gamle e væske, som kan påvirke smagen. Selv hvis du fylder op med den samme smag, kan det være en god ide at fjerne gammelt væske, så det ikke bliver dårligt og påvirker smagen. Når du vil gøre din tank ren, skal du blot skrue den af din e-cigaret. Når du hælder den gamle væske ud, vil der måske være rester tilbage afhængig af, hvor tyk den gamle væske var. Det kan du nemt fjerne ved at skylle tanken et par gange med varmt vand.

 Flere nyheder