Østerlars får ny minister på besøg

Østerlars får ny minister på besøg
Kirken i Østerlars set ovenfra. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | 27. NOV 2023 • 11:00
Tommy Kaas
Digital chef
NYHED
27. NOV 2023 • 11:00

Efter regeringsrokaden kan Østerlars se frem til besøg af en ny minister.

Østerlars får den 18. december ministerbesøg. Som en del af regeringens landdistriktsudspil meldte områdets minister Louise Schack Elholm (V) tidligere på måneden ud, at hun ville komme til Østerlars, fordi hun blandt andet ville høre, hvordan det i virkeligheden er at bo i et landdistrikt som Bornholm.

Men siden kom der en regeringsrokade, og Louise Schack Elholm skulle stoppe som minister for at overlade posten til Morten Dahlin (V).

Han er den nye minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde, og han holder fast i den tidligere plan om et bornholmsk besøg. Det oplyser ministeriets pressetjeneste til Tidende.

Det bliver med andre ord Morten Dahlin, der i Østerlars tager sig af besøget, der får karakter af et borgermøde, hvor ministeren gerne vil høre tanker og ideer om fremtidens landdistrikter samt om de problemstillinger, borgerne i landdistrikterne oplever.

Mødet, som skal finde sted i Multihuset, er sat til at vare fra klokken 19 til 20.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 26-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag:  Ugen begynder med et gennemsnit på 2,67 kr./kWh. Det variable produkt slår det kvartalsfastsatte med 25%. Du sparer yderligere 53 kr. ved f.eks. at lade din elbil kl. 21-22-23 i stedet for kl. 17-18-19. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning