Minister søger gode ideer i Østerlars

Minister søger gode ideer i Østerlars
Minister for landdistrikter Louise Schack Elholm (V) kommer til Østerlars for at få gode ideer til regeringens kommende udspil om livet i landdistrikterne. Pressefoto: Mads Krabbe
NYHED | 20. NOV 2023 • 10:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
20. NOV 2023 • 10:30

Landdistriktsminister Louise Schack Elholm inviterer til borgermøde.

Østerlars får i december besøg af en minister, som vil høre, hvordan det i virkeligheden er at bo i et landdistrikt som Bornholm. Besøget er en del af en turné, som Louise Schack Elholm (V) gennemfører, inden regeringen lancerer et nyt landdistriktsudspil. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Besøget får karakter af et borgermøde, hvor ministeren for landdistrikter gerne vil høre tanker og ideer om fremtidens landdistrikter samt om de problemstillinger, borgerne i landdistrikterne oplever.

Her på øen foregår borgermødet i Multihuset i Østerlars den 18. december, hvor Louise Schack Elholm vil præsentere sine tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, der ifølge pressemeddelelsen vil have fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet. Men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende udspil, fremgår det.

Borgermødet foregår klokken 19-20, hvorefter der vil være mulighed for en uformel dialog med ministeren. Der vil være en let forplejning i form af kaffe, kage og en vand. Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding. Det kan ske via Kirkeministeriets hjemmeside.