– Hun hentede mig ofte fra de små klasser på sin cykel. Jeg sad bagpå. Der var varm frokost, for det kunne min morfar godt lide. En dag sad morfar for enden af bordet i køkkenet, som han altid gjorde, og jeg sad på fløjen med udkig til komfur, perlelampen og mormor i fuld gang. Morfar drak en pokalpilsner, jeg fik en FDB-vand med grapesmag. Der var brasede kartofler med spejlæg til frokost. Men den dag var der også spegesild på tallerkenen og stegte løg. Jeg husker smagen, som var det i går. Det var genialt – og er det stadig den dag i dag. Morfar kunne godt lide det, og jeg tror også, de kunne lide, at jeg spiste op.
Efter flere år som kok, er du nu gastronomisk udvikler i Løgismose. Hvad er det egentlig, og hvordan ser din hverdag ud?
– Jeg udvikler primært varer til Løgismoses sortiment i Netto. Det kan være alt fra grillpølser til sild og marmelader og altid i samarbejde med dygtige producenter. Det er mig, der sætter profil, smagsudtryk og varianter i en hulens masse kategorier. Det er fantastisk at være med til at præge tusindvis af menneskers hverdagsmad i en lidt bedre retning. Særligt kan jeg fremhæve den sildeserie, jeg lavede sidste år og naturligvis Løgismose-kyllingen.
Udover arbejdet i Løgismose, deltager du også i programmet Fem Fede Kokke. Hvad fik dig til at deltage, og hvad har du lært af oplevelsen?