Skovfoged på pension efter 39 år i statens tjeneste

Skovfoged på pension efter 39 år i statens tjeneste
John Orbit (til venstre) har gennem årene været formidler på et hav af arrangementer i Naturstyrelsens regi, ofte om forhold vedrørende jagt og regulering af vildtbestanden i statsskoven. Arkivfoto: Allan Rieck
NOTITS | ABONNENT | 20. SEP 2023 • 15:30
NOTITS | ABONNENT
20. SEP 2023 • 15:30

Efter 39 års tjeneste i Naturstyrelsen går skovfoged John Orbitt på pension ved udgangen af september.

Mange bornholmere, der beskæftiger sig med skovdrift, natur eller jagt, vil kende John Orbitt, der gennem sit arbejdsliv har sat store aftryk på den bornholmske natur.

Ud over skovdrift og jagt- og vildtforvaltning har han blandt andet gennemført naturprojektet Udkæret, rejst Lynggårdsskoven ved Pedersker og drevet Bisonprojektet.

Naturstyrelsen inviterer kollegaer, samarbejdspartnere med mere til at fejre John Orbitt ved en reception i Kyllingemoderen den 5. oktober klokken 13.30.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning