Kendt sanger og bornholmer i babylykke

Kendt sanger og bornholmer i babylykke
Agnes Gjetting. Eget foto
NOTITS | 2. APR 2024 • 08:54
Af:
Ritzau
NOTITS
2. APR 2024 • 08:54

Den danske sanger Rasmus Nøhr har fået en datter med kæresten, den 22-årige bornholmer Agnes Gjetting. Det skriver Se og Hør.

Blandt vintergækker og påskeliljer er en anden lille spire blomstret hjemme hos Rasmus Nøhr.

Den 51-årige sanger og kæresten, bornholmeren Agnes Gjetting, er blevet forældre for første gang.

Det afslører Agnes Gjetting ifølge Se og Hør på Instagram, hvor hun har delt billeder af deres nyfødte datter, som skal hedde Lulu Elisabeth.

I begyndelsen af marts afslørede parret den glædelige nyhed i et opslag på Facebook.

- Med smil og tårer, håb og taknemmelighed kan Agnes og jeg fortælle, at vi skal være forældre til en meget livlig og danseglad pige lige om lidt eller i midten af marts, skrev de kommende forældre om familieforøgelsen.

- Vi glæder os, og vi tror måske, hun hedder Lulu, lød det i opslaget.

Rasmus Nøhr fortalte kort inden fødslen i et interview med Se og Hør, at han var nået til et sted i sit liv, hvor han havde affundet sig med, at han nok aldrig ville få børn.

- Og så - ud af stilheden og ud af det blå - var der bud efter kærlighedssange til en lille skovhytte på Bornholm, sagde han til ugebladet.

Under coronapandemiens restriktioner gav han en intimkoncert på øen, og blandt publikum var Agnes Gjetting. Efter koncerten blev Rasmus Nøhr og gæsterne inviteret til fest i en motorcykelklub.

- Agnes var bare så sød og smuk, og da jeg gik hjem alene fra bikerklubben, var jeg bare forelsket og lykkelig til op over begge ører, sagde han videre i interviewet med Se og Hør.

Agnes Gjetting var i 2023 finalist i skønhedskonkurrencen Miss Danmark.

Rasmus Nøhr fik sit store gennembrud i 2006 med hittet "Sommer i Europa", der samme år var den næstmest spillede sang på P3.

Rasmus Nøhr har gennem sin karriere udgivet flere albummer. Blandt andet "Fra kæreste til grin" i 2010. Den seneste plade, "Monas butik", udkom i 2018.