– Meget, meget positivt og det synes vi er rigtig dejligt. Vi har selvfølgelig mest travlt i vinterhalvåret, men vi har åbent året rundt, også nytårsaften, køkkenet har ikke åbent, men man kan nå at komme op og spille minigolf. Det her er jo rigtig meget til bornholmere, mens Bornholmpark mere henvender sig til turister.
Har du haft noget med restaurationsbranchen at gøre tidligere?
– Overhovedet ikke. Jeg har serveret på et forsamlingshus engang for mange år siden, så det er det. Men vi har ansat en køkkenchef og køkkenpersonale. Vores mål har været, at vi vil gerne lave noget, der er i orden, der skal være rart at være med nogle fornuftige priser, så vi får en masse gæster. Det er ikke gourmet, men det er gode råvarer, og vores køkkenchef laver dejlig mad. Vi har ugens ret, og priserne er, så en børnefamilie kan gå ud at spise, uden budgettet for resten af måneden er overskredet.
Kommer der nogle nye projekter?
– Ja, det gør der nok. Vi snakket om at få lavet en afdeling med nogle poolborde, for det har der også været efterspørgsel på. Vi har også forespørgsel på et legeland, så det er også et af de projekter, der er højt på vores liste. Det er dog ikke lige til, for der meget omkring sikkerhed og forsikringer, fordi det er børn, men vi har mange ideer.