– Jeg er uddannet kok og har arbejdet i den branche i 30 år. Jeg var selvstændig på Perronen på Rønne H i 10 år, og jeg har været køkkenchef på Hotel Ryttergården, jeg har været på Brazz på Store Torv og på Bryghuset i Svaneke. I de seneste tre-fire år har jeg været på Almegårds Kaserne, nu som ansat i ISS som souschef i køkkenet på kasernen.
– Det har været min primære beskæftigelse, men så har jeg rodet mig op i en masse ting ved siden af. Sådan er det, når man er iværksætter. Allerede som dreng holdt jeg loppemarked på en stor græsmark i Gartnervangen i Rønne, hvor jeg er vokset op, og jeg har også været elevrådsformand på Åvangsskolen. Så jeg har nok altid haft lyst til at stikke snotten frem.
– Jeg startede Bornholms Biobrændsel for godt 25 år siden, hvor jeg sælger fast brændsel til byggemarkeder og private. Det var bare en lille hobbyvirksomhed, der startede på en trailer, men nu går der årligt mange tusind ton brændsel igennem forretningen.
– Så har jeg købt lidt ejendomme op i Rønne og har noget udlejning. Jeg har været heldig at have nogle gode lejere, som jeg ikke hører så meget fra, og jeg synes også selv, at jeg er en god udlejer, der sørger for hurtigt at udbedre tingene, hvis der er noget galt.