Irene sørger for, at alle har det godt

Irene sørger for, at alle har det godt
Irene Pedersen blev udnævnt til Årets Piffer ved Poulsker IF's generalforsamling. Formand Jan Eggertsen beskriver hende som "vores alle sammens Irene-mor". Eget foto
NOTITS | ABONNENT | 27. APR 2023 • 12:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
27. APR 2023 • 12:00

Poulsker IF hædrer Irene Pedersen, og det er ikke første gang.

Det lokale foreningsliv er fuldt af mennesker, der lever og ånder for den forening, de er en del af. Et sådant menneske er Irene Pedersen, som bruger mange af sine vågne timer som instruktør, udvalgsmedlem, tovholder og sikkert meget andet, og det har hun gjort i rigtig, rigtig mange år. Det hele sker i Poulsker Idrætsforenings regi, og derfor er hun Årets Piffer.

Det fortæller foreningen i en mail til Tidende.

Irene Pedersen er kendt af alle i foreningen, og hun kender alle. Hun er altid glad og sørger for, at alle har det godt, både medlemmer, forældre og alle andre. Hun står altid klar med en hjælpende hånd og sørger for sammenhold, hygge og god stemning i Poulsker IF, fremgår det.

Bare for at understrege hendes betydning for livet i foreningen så er det ikke første gang, Irene Pedersen bliver Årets Piffer.

– Men vi synes, du fortjener det mere end nogen anden. Uden dig havde foreningen ikke haft så godt et socialt miljø. Det skaber du for både små og store, sagde formand Jan Eggertsen i forbindelse med overrækkelsen ved årets generalforsamling i Poulsker IF.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT