Hvad har du arbejdet med inden butikken?
Jeg var i mange år i konservesfabrikken, derefter tog jeg en uddannelse som social- og sundhedsassistent, hvor jeg arbejdede indtil, jeg blev sygemeldt. Det er et hårdt arbejde, og det, jeg kan høre hos mine tidligere kolleger, er, at det kun bliver hårdere, fordi der er så travlt og arbejdsopgaverne hober sig op, og somme tider er der ikke altid de bedste arbejdsforhold.
Er du glad for, hvor du er nu – altså butiksejer?
Det er tre meget forskellige felter, jeg har bevæget mig i, og der er ingen tvivl om, at jeg aldrig har trives så godt i et arbejde som det i butikken. Den er min egen, og det at være min egen chef, er en god følelse. Hvis jeg kommer fem minutter for sent, er der ikke nogen, der dunker mig i hovedet. Jeg har fundet det sted, jeg skal være, til jeg dør. Det har aldrig handlet om, at jeg var utilfreds på mine tidligere arbejdspladser, men at jeg har fundet vejen til at være lykkelig, når jeg står op til, jeg går i seng. Og det har butikken givet mig.
Har du nogen råd til andre, der har stået i samme arbejdssituation som dig?