Fugato: Sæt affaldssækken ud til vejen

Fugato: Sæt affaldssækken ud til vejen
Skraldemænd må godt køre med affaldsbeholdere og kærre på brosten, der ikke er ujævne. Denne belægning i Laksegade i Rønne vil næppe leve op til arbejdsmiljøreglerne. Arkivfoto
NYHED | ABONNENT | 6. SEP 2023 • 05:30
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. SEP 2023 • 05:30

Mange folk har misforstået Bofas høring af nyt affaldsregulativ, fortæller Fugato-direktør. Ændring af regler om brosten var allerede implementeret.I en Bofa-høring, som Tidende omtalte i sidste uge, er der ændret på ordlyden i forhold til de sedler om arbejdsmiljøregler, som skabte stor opstand, da skraldemændene uddelte dem sidste sommer.

Fugatos direktør, Kristoffer Nothlev, har henvendt sig til Tidende for at gøre opmærksom på, at teksten i det kommende affaldsregulativ på ingen måde betyder, at bornholmerne kan vende tilbage til virkeligheden fra før sommeren 2022, hvor kravene til adgangsvejene blev skærpet af hensyn til skraldemændenes ve og vel.

– Vi har oplevet, at folk misforstår det her, siger Kristoffer Nothlev.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.