Wonder præsenterer nye navne: Jada kommer

Wonder præsenterer nye navne: Jada kommer
Wonder går fra tre til to større scener i år for at forbedre publikums oplevelse, fortæller arrangørerne. Arkivfoto: Sarah Thun Kristensen
NOTITS | 17. APR 2024 • 06:16
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
17. APR 2024 • 06:16

Festivalen lancerer nyt overnatningsområde og reducerer antallet af scener.

Der er nyt fra Wonderfestiwall, som indtager Slotslyngen i august. Festivalen præsenterer seks nye navne og løfter samtidig sløret for nye tiltag. De nye kunstnere Jada, Hugorm, Jonah Blacksmith, Mads Langer, Lågsus og Ude Af Kontrol.

- Sammen med de allerede annoncerede kunstnere repræsenterer vores line-up en imponerende blanding af etablerede stjerner og spirende talenter, der vil underholde vores publikum. Vi er især glade for at kunne præsentere Jada til årets musikprogram, da hun på grund af lykkelige omstændigheder ikke kunne deltage sidste år, fortæller booker Robin Hounisen i en pressemeddelelse.

Samtidig annoncerer Wonderfestiwall en række ændringer i overnatningsmulighederne og faciliteterne. Konkret reducerer festivalen antallet af scener fra tre til to større scener, hvilket indebærer en ny placering af scenerne for at optimere flowet for publikum.

Derudover introduceres der et nyt overnatningsområde, som muliggør flere overnatninger. Området vil være mere roligt efter klokken 23 for at imødekomme en mere voksen målgruppe, mens de yngre festivaldeltagere stadig kan vælge områder med mere fest.

Medarrangør Daniel Mühlendorph fortæller, at festivalen generelt har et større fokus på publikumsoplevelsen i år.

Sidste år blev Wonderfestiwall udsolgt to måneder før festivalstart, og ifølge arrangørerne tyder meget på, at man skal skynde sig at købe en billet. Over 75 procent af billetterne er nemlig allerede er solgt.

Wonderfestiwall 2024 løber af stablen den 15.-18. august.