Turen til Paris begynder på torvet

Turen til Paris begynder på torvet
Team Rynkeby Bornholm tager af sted mod Frankrig den 29. juni. Det sker med en prolog på Store Torv i Rønne. Arkivfoto: Anette Vestergaard
NOTITS | 21. JUN 2024 • 06:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
21. JUN 2024 • 06:00

Snart skal Team Rynkeby Bornholm cykle til Paris, og traditionen tro begynder turen med en prolog på Store Torv i Rønne. Den er planlagt til lørdag den 29. juni, samme dag som holdet tager af sted på den lange tur til Frankrig.

Pernille West fra holdet fortæller, at der i år er 19 ryttere assisteret af otte servicefolk, der sørger for, at alt klapper på turen, og at deltagerne får nogle gode depotstop undervejs.

På prologdagen mødes holdet til fælles morgenmad og cykler derefter samlet mod torvet, hvor arrangementet begynder klokken 11. Klokken 13.50 sendes holdet af sted mod Paris. Det vil i første omgang sige ned til Bornholmslinjen, hvor det tager færgen til Ystad. Derfra går turen til Trelleborg, hvor holdet skal med natfærge til Rostock.

I alt er årets tur på 1.191 kilometer og 5.500 højdemeter. Der er ankomst i Paris lørdag den 6. juli. Team Rynkeby cykler for at samle penge ind til Børnelungefonden og Børnecancerfonden.

FÅ ABONNEMENT