Teaterforening har det godt

Teaterforening har det godt
Den nye bestyrelse siddende fra venstre: Kirsten Mortensen, Nana Schiøtt Hansen, Dorthe Sørensen, Sanne Prag, Peter Kruckow, Peter Kjøller, Jakob Fugl Hørkilde, Ingrid Eriksen samt foreningens kasserer Erik Hansen. Fraværende var Kirsten Lenz og Thomas Danielsen. Foto: Kurt Espensen
NOTITS | 29. SEP 2024 • 14:07
NOTITS
29. SEP 2024 • 14:07

Da der tirsdag aften var generalforsamling i Teaterforeningen Bornholm, lagde formanden i sin beretning stor vægt på, at foreningen er inde i en god periode.

– Med et trofast publikum og mere end 30 forestillinger i sidste sæson og lige så mange i denne, kan foreningen kun være stolt over den betydning og rolle, den spiller i kulturlandskabet på Bornholm, fremgår det af en pressemeddelelse om generalforsamlingen.

Der er tale om forestillinger fra både Det Kongelige Teater og Folketeatret samt mindre og smalle forestillinger, der tæller klassikere, nyskrevet dramatik samt danse- og musikforestillinger.

– Alt sammen båret af frivilligt arbejde i bestyrelsen, bag scenen, i billetten og caféen. Formanden kunne dog ikke undgå at ærgre sig over den manglende politiske bevågenhed, forståelse eller måske manglende viden om Teaterforeningens betydning og tilbud til bornholmerne, fremgår det videre af pressemeddelelsen.

Foreningen har konstitueret sig med Peter Kruckow, der fortsætter som formand, og Jakob Fugl Hørkilde som ny næstformand. Kirsten Mortensen fortsætter som sekretær.

– Den nye bestyrelse får nok at se til den kommende periode med over ti forestillinger inden nytår samt planlægning af den kommende sæson 25/26, som indledes med teaterseminaret i Odense i november.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT