Søndag med bal på kroen

Søndag med bal på kroen
Der blev danset inden døre. Privat foto
NOTITS | 13. SEP 2023 • 11:00
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
13. SEP 2023 • 11:00

Bornholms Folkemusiklaug, Folk og Fæ samt Bornholms Folkedansere stod sammen om at afholde årets fællesbal på Klemens Kro i forgangne weekend, fortæller Marianne Holo fra arrangementsgruppen i en mail, som fortsætter:

Det begyndte uden for i det smukkeste sensommervejr, hvor der blev spillet i små grupper rundt omkring. Der var mange, der kom og nød udsigten og musikken på terrassen, men også nogle "buskspillere", der slog sig sammen nede på engen ved den nyrenoverede sø.

Nogle turister dukkede også op, der var folk fra Tyskland, Litauen og Irland, men også andre steder fra.

Ved 18-tiden blev den medbragte mad nydt, nogle havde tanket op i brugsen, og mange valgte at spise ude.

Dernæst stod den på dans inden døre resten af aftenen, hvor der var cirka 60 personer, der fik nydt godt af de forskellige folkemusikgrupper. Der blev givet god instruktion, så de uøvede også kunne følge med.

– Velmotionerede og svedige kunne vi trille hjemad efter en dejlig aften i nogle særdeles gode rammer, noterer Marianne Holo. tømHVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.