Sneen falder overalt på Rønne Theater

Sneen falder overalt på Rønne Theater
Når der er pause i Bornholms Teaters "Sne", kan publikum fordybe sig i forestillingens udgangspunkt, snestormen i december 2010, i Rønne Theaters have og café. Foto: Bornholms Teater
NOTITS | RØNNE | 23. AUG 2022 • 08:36
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | RØNNE
23. AUG 2022 • 08:36

Bornholms Teater supplerer forestillingen "Sne" med en fotoudstilling.

 

Det er ikke kun på scenen, at den voldsomme snestorm i 2010 sætter sit præg på Rønne Theater. Når der er pause i forestillingen "Sne", kan publikum opleve en udstilling af billeder fra dengang, og bornholmerne har selv givet en hånd med.

– Vi er jo mange, der selv oplevede den jul, og den glemmer man ikke bare sådan lige. Billederne er indsamlet blandt bidrag fra bornholmere, der har givet os lov at vise deres minder fra denne utraditionelle jul, og så har fotograf Nils Meilvang bidraget med sine pressefotos fra en af de lidt vildere episoder i snestormen, siger teaterformidler Laura Frederikke Jespersen i en pressemeddelelse. Hun har stået for udstillingen.

Ifølge direktør Jens Svane Boutrup hos Bornholms Teater er udstillingen et meget vigtigt bindeled mellem forestillingen og verden udenfor.

– Den hjælper publikum til at sætte forestillingen ind i en virkelig sammenhæng og skaber en bro mellem publikums egne oplevelser og erindringer og fiktionens verden. Med udstillingen eller andre greb, der aktiverer publikum uden for teatersalen, får vi skabt et godt afsæt for forestillingen. Virkelighed og fiktion følges ad, men præsenteres i to forskellige rum, siger han i pressemeddelelsen.

"Sne" og udstillingen kan opleves på Rønne Theater frem til den 10. september.