Scener til et fællesskab

Scener til et fællesskab
Programmets forside.
NOTITS | 16. MAJ 2024 • 15:30
NOTITS
16. MAJ 2024 • 15:30

Teaterforeningen byder på et væld af forestillinger i sæsonen 2024-25.

Det må da næsten være muligt for enhver at finde en godbid i Teaterforeningen Bornholms program for 2024-25, som nu er på gaden.

Der er nemlig hele 26 stykker at vælge imellem og dertil en gang sommerteater 26.-28. juli i form af "Balder og dragen", som Dansk Rakkerpak kommer anstigende med og opfører i teaterhaven på Rønne Theater, samt en teatertur til "La Bohème" i Malmø.

Abonnementssalget stunder til, det begynder nemlig den 25. maj – klokken 10! – så det er ved at være tid til at studere udbuddet nærmere, hvis man vil undgå at blive overhalet inden om af teaterglade fæller, som sidder klar – klokken 10! – til at sikre sig billetter til de foretrukne forestillinger.

Så sørg, kære læser, for at realisere "Drømmen" (opføres den 4. september), så du roligt kan konstatere "Jeg fortryder intet ... vel?" (opføres den 27. september) frem for at blive så ærgerlig over, at billetterne til forestillingerne blev udsolgt, at det ender i "Dødedansen" (opføres den 10. oktober).

Næ, sig eventuelt "Ræk mig din hånd" (opføres den 8. januar 2025) til en teaterinteresseret fælle og tag bestik af situationen, så vil "Alle gode ting" sikkert lykkes (opføres den 9. februar 2025) helt frem til "Den allersidste dans" (opføres den 19. september), og I kan sammen opleve jer selv som "De urørlige" (opføres den 14. december) – det er bestemt ikke "Et latterligt menneskes drøm"! (opføres den 26. januar 2025).

I Musikhuzet

I programmet byder formanden for teaterforeningen, Peter Krukow, da også "velkommen til endnu en fantastisk teatersæson" og fortæller videre, at foreningen som altid har lagt vægt på alsidighed, og at der er noget for enhver smag, hvad enten man er til dans, opera, komedie, kabaret eller klassikere.

Han oplyser videre blandt andet, at omdrejningspunktet for forestillingerne naturligvis er Rønne Theaters to scener, men at samarbejdet med Musikhuzet fastholdes, således at fire af årets forestillinger opføres der.