Revyhold med glad nyhed: Vi spiller igen i 2025

Revyhold med glad nyhed: Vi spiller igen i 2025
Revydirektørerne Gunvor Reynberg og Søren Hauch-Fausbøll er klar til en ny sommerrevy på Bornholm i 2025. Pressefoto: Justine Høgh
NYHED | 11. SEP 2024 • 16:50
Holger Larsen
Journalist
NYHED
11. SEP 2024 • 16:50

2024-holdet tager en tørn til – med en vigtig undtagelse.

Bornholms Sommerrevy spiller i Kyllingemoderen i Almindingen igen i 2025.

Den glade nyhed kommer onsdag eftermiddag, godt en måned efter afslutningen på 2024-sæsonen, hvor de to revydirektører var i tvivl, om revyen ville vende tilbage i 2025.

Men nu er meldingen, at man vender tilbage med det samme hold på scenen, dog med en lille justering:

– Desværre har vores skønne kapelmester og jazzmusiker Johann Gustav med blødende hjerte valgt at bruge sommeren på de danske jazzfestivaler. Han har dog lovet stadig at være ansvarlig for musikken til revyen, men vi skuespillere kommer til at give den gas på instrumenterne, siger Gunvor Reynberg, der deler direktørrollen med Søren Hauch-Fausbøll.

De to får i 2025 igen selskab af Frida Rødbroe og Mathias Flint på scenen.

I 2024 blev sommerrevyen nomineret som årets revy ved Revyernes Revy – en stor anerkendelse af det dedikerede hold og den varme modtagelse fra publikum.

– 2024 var virkelig et godt år, og vi er glade for at kunne tage samme, stærke hold med igen i 2025. Det giver os mulighed for at arbejde videre med mange af de sjove ideer, vi ikke fik mulighed for at udleve i år, siger Søren Hauch-Fausbøll.

Regn med mere sol

Revydirektørerne og hele holdet bagom revyen erklærer sig glade og lettede over at kunne se frem til endnu en revysæson, som samtidig bliver et fejringens år.

I 2025 markeres 175 års jubilæet for den danske revy, og pudsigt nok er det er samtidig 50 år siden, at den første bornholmerrevy, "Regn med Sol", spillede på Rønne Theater – nemlig i 1975.

For at ære de pionerer, der startede det hele, og med tanke på de mange aktuelle temaer, kommer revyen i 2025 til at hedde "Regn med mere sol".

Billetsalget starter den 1. oktober på bornholmssommerrevy.dk og billetten.dk.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT