Mansfield er på jagt efter ægthed

NOTITS | 23. SEP 2022 • 15:07
NOTITS
23. SEP 2022 • 15:07

Mansfield udsender den 30. september singlen "Chasing after You", men allerede nu kan nummeret streames via Soundcloud, eller man kan se den officielle musikvideo på Youtube.

Christian Stage fra bandet, som er inspireret af 60'ernes musik, lærte såmænd at spille musik på Søndermarksskolen i Rønne, men har nu base i København.

Efter at Mansfields debutalbum "Star-Crossed Lovers" udkom i sommeren 2020, har bandet udforsket nye musikalske landskaber, og singlen "Chasing after You" – påpeger bandet i en pressemeddelelse – leder tankerne hen på The Clash og The Beatles, men giver også den britiske Merseybeat-tradition en mere nutidig og melankolsk drejning.

I maj 2022 optrådte Mansfield på det legendariske spillested The Cavern Club i Liverpool, som ikke mindst er kendt fra The Beatles optrædener.

Publikums positive respons på især "Chasing after You" har været afgørende for valget af sangen som første single fra bandets kommende ep, oplyser forsanger Christian Stage og fortæller videre i pressemeddelelsen:

– Vi blander fortsat det enkle med det komplekse i musikken, og der er smæk på fra start til slut. Særligt produktionen indeholder flere lag og nuancer end tidligere. Singlen giver en god forsmag på Mansfields musikalske retning.