Lærer fra Aakirkeby vinder stor pris

Lærer fra Aakirkeby vinder stor pris
Lærerprofession.dk har udpeget Eva-Maria Glimbergs diplomprojekt som et af årets to bedste. Om hun bliver nummer et eller to, afgøres ved en prisfest i København. Pressefoto
NYHED | 11. NOV 2022 • 10:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
11. NOV 2022 • 10:30

Hans Rømer Skolens Eva-Maria Glimberg bliver belønnet for sit diplomprojekt.

Eva-Maria Glimberg på Hans Rømer Skolen i Aakirkeby har skrevet et af årets to bedste diplomprojekter som en del af sin efteruddannelse på Københavns Professionshøjskole. Det vurderer Lærerprofession.dk, der hvert år udgiver udvalgte professionsbachelorprojekter og pædagogiske diplomprojekter og belønner de bedste.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ved en prisfest i København den 25. november bliver det afgjort, om Eva-Maria Glimbergs diplomprojekt om udviklingsmæssig sprogforstyrrelse, DLD, bliver nummer et eller to. Bliver det nummer et, modtager hun 10.000 kroner, og hun får 8.000 kroner, hvis det bliver nummer to.

Læreren fra Hans Rømer Skolen har skrevet projektet som den sidste del af en uddannelse til tale-hørekonsulent.

– Vi kan hjælpe elever, der har DLD, men i første omgang skal de professionelle, der arbejder med børnene, vide, at det findes. Når vi er opmærksomme på vanskelighederne med sprogforståelsen, kan vi målrettet optimere den sproglige og faglige læring, siger Eva-Maria Glimberg i pressemeddelelsen.