Klapsalver og begejstrede smil

Klapsalver og begejstrede smil
Troels Skovgaard & Friends i Domen. Foto: Musikhuzet/Annika Pedersen
NOTITS | 29. MAJ 2023 • 13:03
NOTITS
29. MAJ 2023 • 13:03

Det blev en skøn pinselørdag i Domen i Allinge, hvor Musikhuzet præsenterede guitaristen Troels Skovgaard & Friends, oplyser Torben Severinsen fra Musikhuzet i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Troels Skovgaard har i løbet af sin solokarriere bevæget sig mellem smukke, akustiske ballader med flerstemmige vokaler og elektriske blues/rock-numre, undertiden med en jazzy flavour. Stilarterne kan vel nærmest sammenfattes i det univers, der hedder contemporary blues.

Troels Skovgaard er en særdeles flittig sessionmusiker og producer. På listen over de mange, mange kunstnere, han har indspillet med, finder man navne som Tamra Rosanes, Peter Vesth, Savage Rose, Michael Vesterskov og Laura Illeborg. Troels Skovgaard har været medlem af Mama's Blues Joint og var med til at starte Bamboo Brothers i 1983.

Hans guitarspil var behageligt og elegant og besidder timing, en stærk melodisk sans og ganske enkelt god smag. Troels Skovgaard er dygtig, og lørdag aften havde han de ligeledes dygtige musikere Niels Ratzer (trommer), Jon Bruland (bas) og Michael Sunding (keyboards og vokal) med på scenen.

Der blev således en aften med ekvilibrisme og blændende musikalsk nærvær, der adskillige gange bragte klapsalver og begejstrede smil frem hos publikum i Domen. 

 HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?